معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان از برگزاری آزمون عملی آشپزی عمومی خبر داد .
به گزارش ندای گیلان،حمیدرضا آذرپور در تشریح این خبر هدف از برگزاری این دورهها را آشنایی با انواع غذاهای سنتی و فرنگی،پخت با کیفیتتر،تزئین غذاها و رعایت بهداشت در مراکز خدمات پذیرایی و اقامتی اعلام کرد .
وی اظهار کرد:استان گیلان با وجود بهرهمندی از ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی و طبیعی بسیار و داشتن بیشترین تاسیسات پذیرایی نیاز به نیروی آموزش دیده در این بخش دارد .
این مسئول با بیان اینکه با برگزاری این دوره آموزشی زمینه اشتغال برای هنرجویان این رشته در تاسیسات پذیرایی با سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت؛خاطرنشان کرد:این آزمون روز گذشته در یکی از رستوران هابرگزار شد و قریب به20 نفر با پخت مرغ ترش بعنوان خوراک محلی گیلان که با شماره ۱۱۴۷ در فهرست آثار ملی شده،به رقابت پرداختند .
هنرجویان پس از قبولی در آزمون عملی گواهینامه مهارت آشپزی از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری دریافت خواهند کرد
Friday, 29 November , 2024