به گزارش ندای گیلان، ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم «بوغازایچی» استانبول با مراسم اهدای جوایز به برندگان هر یک از بخش ها به پایان رسید.
پیمان معادی بازیگر و کارگردان ایرانی با فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره را دریافت کرد.
معادی درحالی جایزه بهترین کارگردانی را در بخش فیلم های بلند بین المللی دریافت کرد که در این بخش پرویز شهبازی دیگر کارگردان ایرانی رییس هیات داوران بود.
در خلاصه داستان خلاصه فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» آمده است: «در میانه ی سالهای جنگ و در اوج بمباران های تهران، روزگار با بیم و ترس میگذرد. اما عشق و دلدادگی و زندگی و امید، هراس ملموس مرگ را به فراموشی میسپارد؛ رفتگان در کلماتِ زندگان تکرار میشوند. مرگ، سؤال مطلق است و عشق، ابهام مکرر. «بمب؛ یک عاشقانه» با کورسوی امیدبخش زندگی کار دارد نه با سیاهی مطلق مرگ.»
پیمان معادی، لیلا حاتمی، حبیب رضایی، سیامک انصاری، سیامک صفری، بهادر مالکی، رامین پورایمان، معصومه قاسمیپور، صبا گرگین پور و باران معادی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
فیلم سینمایی «بمب یک عاشقانه» برای اولین بار در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر دربهمن ماه سال 96 به نمایش در آمد و هنوز در ایران به اکران عمومی در نیامده است.
Wednesday, 23 April , 2025