سبحانی اظهار کرد: عدم اقدام به موقع لایروبی رسوبات در آبراهه‌ها ایمنی راه را به مخاطره می‌اندازد از این‌رو به منظور جلوگیری از هرگونه تبعات و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی ناشی از آن و در اجرای دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه دستورات لازم پیرامون این موضوع صادر شد.

به گزارش ندای گیلان از بندرانزلی،اکبر سبحانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرانزلی دستور لایروبی رسوبات موجود در محدوده آبی جنب پل قدیم غازیان را صادر کرد.

دادستان عمومی و انقلاب بندرانزلی این دستور را در پی انباشت مضاعف رسوبات در محدوده آبی پل قدیمی غازیان و ایجاد مشکل اساسی برای تردد و پهلودهی کشتی‌های تجاری صادر کرده است.

سبحانی در این رابطه اظهار کرد: عدم اقدام به موقع لایروبی رسوبات در آبراهه‌ها ایمنی راه را به مخاطره می‌اندازد از این‌رو به منظور جلوگیری از هرگونه تبعات و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی ناشی از آن و در اجرای دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه دستورات لازم پیرامون این موضوع صادر شد.

وی تصریح کرد: اکنون با استفاده از تجهیزات مرتبط عملیات لایروبی در محدوده آبی مذکور از طریق اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان انجام می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب بندرانزلی تاکید کرد: در این عملیات لایروبی علاوه بر ساکشن از طریق دستگاه لایروبی به لحاظ آبی و فنی بودن کار و سرعت بخشیدن به عملیات رسوب برداری، بیل مکانیکی شناور نیز به زودی به این عملیات افزوده می‌شود.

تالاب انزلی؛ زیستگاه گونه‌های زیادی از آبزیان، پرندگان و گیاهان و یکی از زیست بوم‌های ارزشمند جهان است که از سال ۱۳۵۴ (۱۹۷۵میلادی) در کنوانسیون بین المللی رامسر به ثبت رسید اما نفسش روز به روز تنگ‌تر شده و زخم‌های مدرن شدن بر پیکره‌اش روز به روز عمیق‌تر می‌شود.

ورود رسوبات و فاضلاب‌های صنعتی، خانگی، بیمارستانی، ضایعات کشتارگاهی، سموم کشاورزی، پسماندها و نخاله‌ها، گیاهان مهاجمی چون آزولا و سنبل آبی، تصرف اراضی و ساخت و سازها در حریم تالاب، آتش زدن نیزارها با هدف تصرف و انتقال آلودگی از دریا و کاهش میزان آب موجود تالاب زخم‌هایی است که هر بار پیکره تالاب را می‌خراشد.