رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گفت: متصدیان واحد‌های صنفی برای دریافت مجوز فعالیت در ماه مبارک رمضان به سامانه پلیس من مراجعه کنند.

به گزارش ندای گیلان از رشت،سرهنگ علی حیدرخواه با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان گفت: متصدیان رستوران‌ها، کافه رستوران‌ها و فست فود‌ها یا مراکز غذا‌های آماده، برای فعالیت در ماه مبارک رمضان باید مجوز‌های لازم را دریافت کنند.
وی با اشاره به فراهم شدن مقدمات دریافت برخط مجوز‌های لازم برای فعالیت در ماه مبارک رمضان افزود: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، واحد‌های پذیرایی متقاضی موظف هستند برای دریافت مجوز به سامانه پلیس من به نشانی https://police-man.ir مراجعه کنند.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان افزود: متصدیان واحد‌های صنفی از امروز تا دوم اسفند فرصت دارند مراحل نام نویسی و دریافت مجوز را در سامانه پلیس من انجام دهند.