معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با تاکید بر ضرورت تامین سوخت جایگزین برای جلوگیری از قطعی برق واحدهای تولیدی گفت: باتوجه به زمان‌بر بودن سرمایه‌گذاری دولت در انرژی‌های تجدیدپذیر تامین حداقل سوخت جایگزین برای واحدهای تولیدی جهت جلوگیری از قطعی برق لازم و ضروری است.

به گزارش ندای گیلان، سعید اخلاقی گفت: باتوجه به سیاست گذاری دولت در استفاده از مولدهای برق اضطراری، استقرار این مولدها در واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری‌های قابل توجهی که در این بخش انجام شده است؛ لذا ضروریست سوخت جایگزین (نفت و گاز) این واحدها تامین شود.

وی ادامه داد: اعمال سیاست سختگیرانه وزارت نفت در مبارزه با قاچاق سوخت و دغدغه‌ای که برای کنترل عرضه سوخت در شبکه غیر رسمی و قاچاق وجود دارد منشا آن واحدهای تولیدی نیست؛ وزارت نفت باید در پی کانالهای اصلی باشد که قاچاق سوخت از آن طریق انجام می‌شود.

اخلاقی ادامه داد: باتوجه به کاهش زمان خاموشی‌های برق در ماه نخست سال، باید برای ماه‌های آتی برنامه ریزی دقیقی انجام شود؛ چرا که طبق برنامه ریزی‌ها مولدهای برق اضطراری باید در پیک مصرف وارد مدار شوند .

وی اضافه کرد: هم اینک نیروگاه‌های برق با تمام ظرفیت تولید انرژی می‌کنند؛ اما در زمان اوج مصرف کارخانجات درصورتی برق تولید شده مولدهای اضطراری وارد مدار خواهد شد که سوختشان تامین شود.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تصریح کرد: سیاست دولت از سال گذشته بر بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر متمرکز شده است که طبق پیگیری‌های مشترک با دستگاه‌های مربوطه، اکنون تعدادی از واحدهای تولیدی بزرگ مانند صنایع فولادی و غیره برای استقرار مولدهای اضطراری اعلام آمادگی کردند.

اخلاقی تصریح کرد: این واحدهای تولیدی به رغم محدودیت‌های موجود در تامین سرمایه ، آماده سرمایه گذاری در انرژی‌های تجدید پذیر هستند؛ باتوجه به زمان بر بودن سرمایه گذاری در انرژی‌های تجدید پذیر تامین حداقل سوخت جایگزین برای واحدها می تواند کمک کننده باشد.