مسعود نصرتي گفت: اگر کار مازادی انجام می دهیم وظایف اصلی خود را فراموش نکنیم.
به گزارش نداي گيلان، مسعود نصرتی شهردار رشت با اشاره به اینکه مطابق قوانین ۲۲ دستگاه متولی فرهنگ وجود دارد گفت: شهرداری ها بر اساس نیاز و علاقمندی به این حوزه ورود کرده اند و در شهرهای مختلف در سطوح مختلف به فعالیت می پردازند.
مسعود نصرتی با اشاره به اساسنامه رئیس سازمان فرهنگی ،اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت افزود: در آینده سعی خواهیم کرد در برنامه ریزی ها توازن را در وظایف اصلی سازمان مطابق اساسنامه رعایت کنیم.
وی همچنین اظهار داشت: وزارت کشور طی مکاتبه ای شهرداری ها را از تیم داری منع کرده است اما شهرهایی به تیم داری ادامه داده اند.
نصرتی با اشاره به اینکه در شهرهایی که علاقمندی و پیشینه وجود داشته است این تیم داری ادامه داشته افزود: در رشت نیز بر همین اساس این موضوع بررسی می شود.
شهردار رشت با اعلام اینکه اگر کار مازادی انجام می دهیم نباید وظایف اصلی خود را فراموش کنیم افزود: توسعه ورزش محلات و ترویج ورزش همگانی به منظور ارتقای سطح سلامت شهروندان نباید فراموش شود و باید به این موضوع و همچنین سایر تیم ها و ورزش ها نیز توجه کنیم.
وی در ادامه به جایگاه و اثرگذاری مساجد و هیئت های مذهبی در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: حوزه های نوپایی مثل فرهنگسرا و خانه فرهنگی علی رغم امتیازات مثبتی که دارند نمی توان به جای مساجد و مثل آن نقش آفرینی کنند. مساجد باید به صورت ۲۴ ساعته باز باشند و ما هم در کنار مساجد و هیئت ها خواهیم بود.
مسعود نصرتی با تاکید بر اینکه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت نیاز به درآمد پایدار دارد گفت: باید بخشی از ابزار تبلیغاتی در اختیار این سازمان قرار بگیرد و با راهنمایی مهمانان به کمپینگ ها نیز می توان نسبت به ایجاد درآمد پایدار در سازمان فرهنگی اقدام کرد.
شهردار رشت با تاکید بر اینکه هزینه ها باید متناسب با درآمدها باشد تصریح کرد: با توجه به وضعیت امروز شهرداری رشت در میزان تحقق بودجه، باید تا پایان سال متناسب با همین درآمدزایی هزینه کرد تا ضمن جبران بدهی ها برای آینده برنامه ریزی دقیق تری صورت بگیرد. اگر با این درصد تحقق بودجه، هزینه ها را ادامه دهیم بر میزان بدهی افزوده خواهد شد.
وی همچنین بر احیای خانه های میراثی تاکید کرد و اظهار داشت: باید با در نظر گرفتن بسته های تشویقی و اقداماتی مثل بخشودگی عوارض جذابیت کافی برای سرمایه گذاری در این حوزه ایجاد شود. در یزد از ۸۰۰ خانه میراثی شناخته شده ۴۰۰ خانه توسط مردم احیا شد و امروز در مواردی به عنوان رستوران و مهمانسرا مشغول فعالیت هستند و از رونق خوبی برخوردارند.
دکتر مسعود نصرتی در پایان با اعلام اینکه احیای این خانه ها باید در ابتدای راه، توسط شهرداری رشت صورت بگیرد اضافه کرد: با بهره گیری از تجربیات شهرهایی مثل قزوین و یزد نسبت به این امر اقدام می کنیم.
Saturday, 23 November , 2024