به گزارش ندای گیلان از رشت، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان ضمن اشاره به نحوه برگزاری این مانور گفت: این مانور فرضی که در پی تماس و اعلام وضعیت بحران سیل و آبگرفتگی در روستای مورد نظر انجام شد، عوامل امدادی جمعیت هلال احمر از شعب رشت و انزلی به محل اعزام شدند و همچنین تا زمان ورود نیروهای امدادی و پشتیبانی، نیروهای امدادی خانه هلال روستای کماکل با برپایی چادرهای امداد و فراهم کردن وسایل مورد نیاز زیستی و معیستی مردم در موقعیت بحران فرضی شرایط پایداری را در کمک رسانی به مردم آسیب دیده برقرار کردند.
غلامی با اشاره به شرایط مانور مقابله با بحران افزود: طی هفته گذشته از سوی ریاست محترم جمعیت هلال احمر کشور به جهت حفظ آمادگی نیروها و تشخیص نقاط قوت و ضعف نیروهای امدادی دستوری صادر شد که حداکثر طی دو هفته همه استان ها مانور” ساعت صفر” را داشته باشند و ما نیز در استان گیلان این مانور را برنامه ریزی کرده و به انجام رساندیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به مخاطرات طبیعی که استان را تهدید می کند گفت: در فصل پاییز و زمستان یکی از شایع ترین حوادثی که در استان روی می دهد حادثه سیل و سیلاب است و امروز مانوری را تحت عنوان مقابله با سیل و آبگرفتگی در نظر گرفته شد.
سیاوش غلامی با اشاره به ظرفیت خانه های هلال در مخاطرات افزود: جمعیت هلال احمر استان گیلان در کشور در بحث خانه های هلال از لحاظ کمی و کیفی رتبه نخست کشور را دارد و مانور مذکور با هماهنگی دو معاونت امداد و نجات و داوطلبان بر اساس تاب آوری جامعه و استفاده از ظرفیت خانه هلال برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان اظهار کرد: نیروهای آموزش دیده خانه هلال در این مانور بحران با برپایی چادر امداد و اقدامات اولیه شرایط مقابله با بحران را ایجاد کردند و سپس تیم های امدادی وارد عمل شدند و آماده باش لازم نیز در استان در حوزه های مختلف جمعیت هلال احمر اعلام گردید.
در ادامه یاور پیرعلایی مدیر کل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان اظهار کرد: اتفاقات خوبی در طی یک سال اخیر در جمعیت هلال احمر استان گیلان در حوزه آموزش نیروهای امدادی و خانه های هلال و بحث مقابله با بحران ها روی داده است و استاندار محترم گیلان و معاونت هماهنگی امورعمرانی استانداری گیلان نیز تاکیدات بسیاری در بحث تجهیز و امدادرسانی در روستاها دارند.
مدیر کل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان با اشاره به اهمیت خانه های گفت: خانه های هلال مسئولیت مدیریت بحران روستایی را بر عهده دارند و از آنجایی که گیلان، استان حادثه خیزی است باید آمادگی لازم در این خصوص همواره وجود داشته باشد.
پیرعلایی ضمن ابراز خورسندی از کسب رتبه برتر هلال احمر گیلان در تعداد خانه های هلال گفت: در حال حاضر ۴۲۵ خانه هلال فعال در سطح استان راه اندازی شده است و رتبه نخستین استان در این زمینه را داریم همچنین آموزش های امدادی تخصصی نیز به دهیاران و شوراها و نیروهای عضو خانه های هلال روستایی انجام شده است.
Saturday, 23 November , 2024