به مناسبت نهم اردیبهشت روز ملی شورا، شهردار و جمعی از مدیران شهرداری از اعضای شورای اسلامی شهر لاهیجان قدردانی کردند.

به گزارش ندای گیلان و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان، رضا زنده دل در این دیدار که در ساختمان شورای شهر انجام شد با تبریک روز شوراها، گفت: از حمایت اعضای شورای اسلامی شهر لاهیجان برای حمایت و پشتیبانی از برنامه های عمرانی، خدماتی و فرهنگی شهرداری قدردانی می کنم.

وی افزود: تمام تلاش ما این است که بتوانیم با عملکرد خوب ، رضایت شهروندان را جلب نماییم.

وی اضافه کرد: امیدوارم با توجه به اینکه یک سال به عمر شوراها افزوده شده بتوانیم با همراهی شورا و مدیریت شهری هم پیمان شده و  با اجرای پروژه های جدید با توجه به امکانات در اختیار تلاش کنیم رضایت مردم را جلب کنیم.

زنده دل گفت: با تلاش های صورت گرفته در این دوره مدیریت شهری، دو هزار میلیارد تومان به صورت قطعی به اموال شهرداری افزوده شده است .

شهردار لاهیجان گفت: امیدوارم در سال جاری شاهد روزهای خوبی برای توسعه و آباداتی شهر لاهیجان باشیم.

ابراهیم خوشحال رییس شورای اسلامی شهر لاهیجان هم در این جلسه با تبریک روز شوراها از تلاش های شهردار ، مدیران و کارکنان شهرداری برای جلب رضایت مردم قدردانی کرد.

وی افزود: از زحمات شهردار لاهیجان که باعث افزایش رضایت مندی مردم شد، تشکر می نمایم.

اعضای شورای اسلامی شهر هم در این جلسه با برشمردن پروژه های انجام شده در این دوره شورا ، از تلاش های شهردار و کارکنان شهرداری قدردانی کردند.

  • منبع خبر : اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان