به گزارش ندای گیلان از رشت ،سرهنگ امیر طالبی روز شنبه با بیان اینکه مرحله دوم طرح ترافیکی پلیس ویژه بازگشایی مدارس از اول مهر ماه امسال آغاز و تا دهم مهر ماه ادامه خواهد داشت، افزود: در مرحله دوم این طرح، پلیس با حضور پر رنگ فیزیکی در ساعات گشایش و تعطیل شدن مدارس، همه اقدامات ترافیکی برای رفت و آمد دانش آموزان را پایش می کند.
وی یاد آور شد: درمرحله اول طرح بازگشایی مدارس که از پانزدهم شهریور ماه شروع شده و تا ۳۱ ماه جاری( فردا) ادامه می یابد، فقط آموزش سرویس های مدارس و اعضای مرتبط با حمل و نقل دانش آموزی انجام شده است.
وی بررسی عدم سوء پیشینه ، بررسی وضعیت جسمانی ، کارت سرویس و رفتارهای ترافیکی را از جمله برنامه های مرحله اول طرح پلیس راهور استان در بازگشایی مدارس عنوان و تصریح کرد: سامانه سپند( سامانه پایش ناوگان دانش اموزی) نیز در استان فعال است و عموم مردم می تواننند تخلفات رانندگان سرویس های مدارس را به این سامانه اطلاع دهند.
سرهنگ طالبی با اشاره به اینکه خوشبختانه سال گذشته هیچ تصادف منجر به فوت و جرح دانش آموزان در سرویس آمد و شد دانش آموزان نداشتیم اذعان کرد: ۷۰ فقره تصادف خسارتی در هنگام نقل و انتقال دانش اموزان به مدارس داشته ایم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از رانندگان سرویس مدارس خواست تا قوانین راهنمایی و رانندگی را به طور کامل رعایت و از کمربند ایمنی استفاده کنند.
وی افزود: از سه هزار و ۸۳۱ دستگاه خودروی سرویس دانش آموزی طی سالجاری در گیلان ، دو هزار و ۹۸ دستگاه مربوط به رشت است. امسال از تعداد سرویس های مدارس استان ، یک هزار و ۳۸ دستگاه سواری، ۳۹ دستگاه ون، ۳۹ دستگاه مینی بوس ، یک دستگاه اتوبوس ، دو هزار و ۷۱۲ دستگاه سواری پلاک شخصی ، یک دستگاه ون پلاک شخصی و یک دستگاه مینی بوس یاست./ایرنا
Wednesday, 26 February , 2025