به گزارش ندای گیلان از ماسال، جعفر صفری در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ماسال با تاکید بر اینکه پیشگیری از وقوع بحران و آمادگی دستگاه ها برای موقعیت بحرانی یکی از مهمترین اصول مدیریت بحران است، گفت: همه ادارات موظف هستند پیش بینی ها و آمادگی لازم را جهت مواقع بروز بحران داشته باشند و در صورت عدم همراهی و همکاری سایر دستگاه ها، باید موضوع به صورت کتبی به فرمانداری اعلام شود.
وی رفع شرایط بحرانی و اضطراری را مهمترین اولویت در موقعیت بحران دانست و خاطر نشان کرد: در زمان حادثه باید با مدیریت و آرامش به موقع عمل کنیم تا آسیب های مالی و جانی ناشی از بحران کمتر شود.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان ماسال با اشاره به وحشی بودن دو رودخانه خالکایی و مرغک، تصریح کرد: از همین رو باید ضمن شناسایی نقاط حادثه خیز رودخانه ها با کارشناسی دقیق نسبت به ساماندهی صحیح رودخانه اقدام شود تا از بروز خسارات بعدی در زمان وقوع سیلاب جلوگیری شود.
سرپرست فرمانداری ماسال با بیان اینکه سیل اخیر منجر به تخریب چندین راه اصلی و روستایی شهرستان از قبیل راه تاسکوه به ییلاقات، راه چسلی، مسیر ماسال به گیلوان، راه امام زاده شفیع به حاجی بجار ،راه شالما و برخی راه های عشایری شده است، افزود: تخریب 12 گوشواره پل روستایی، تخریب سردهنه های آب کشاورزی، آب شستگی پایه پل اصلی شهر ماسال، تخریب 200 هکتار اراضی کشاورزی کشت دوم از دیگر خسارات تحمیلی سیل به شهرستان ماسال است.
صفری ادامه داد: بر اثر خسارات وارده به زیرساخت های شهرستان از قبیل راه ارتباطی، شبکه برق، شبکه گاز رسانی و شبکه آب روستایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت به این تاسیسات وارد شده است.
وی افزود: به جز آب آشامیدنی 8 روستای شهرستان سایر خدمات زیرساختی شهرستان از قبیل برق و گاز با تلاش پرسنل این ادارات از وضعیت بحرانی خارج و در وضعیت عادی قرار گرفتهاند.
Monday, 25 November , 2024