رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه سرا گفت: این جشنواره به منظور معرفی محصولات کشاورزی بومی محلی، رونق اقتصادی و گردشگری منطقه برگزار شد.

به گزارش ندای گیلان از رشت،رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی صومعه سرا و دبیر جشنواره نیشکر در دومین جشنواره نیشکر در روستای کلسر صومعه‌سرا با اشاره به اینکه این جشنواره به منظور معرفی محصولات کشاورزی و بومی محلی ، رونق اقتصادی و گردشگری منطقه برگزار شد گفت: ۳هزار نفر از برنامه‌های جذاب و شاد این جشنواره دیدن کردند و محصول شیرین شکر سیاه را به عنوان سوغات از تولید کنندگان این محصول شیرین خریدند.
علیرضا مهرگان با بیان اینکه در جشنواره نیشکر بازارچه فروش محصولات کشاورزی، فرآوری‌های نیشکر و دست پخت‌های بانوان دائر بود افزود: در این جشنواره از پوستر صومعه‌سرا به‌عنوان شهر جشنواره‌ها هم رونمائی شد.
هادی حق شناس استاندار گیلان که مهمان ویژه این جشنواره بود با اشاره به اینکه این جشنواره‌ها برای شادی و نشاط مردم و حفظ فرهنگ آداب و رسوم و سنت‌های حسنه گذشتگان برگزار می‌شود، وجود ۲۷ هکتار اراضی کاشت نیشکر در صومعه‌سرا را فرصتی برای رونق اقتصادی این شهرستان دانست.
سالانه ۳۰ تن شکر سیاه در صومعه‌سرا تولید می‌شود.