مدیرعامل شرکت کشاورزی سفیدرود از تولید ۱۵۰ هزار اصله نهال اصلاح شده توت امسال در نهالستان‌های گیلان خبر داد.

به گزارش ندای گیلان ازرشت؛مرتضی پیراولیا مدیرعامل شرکت کشاورزی سفیدرود در نشست آموزش ترویجی نوغانداران در روستای کَلَرم فومن، گفت: امسال ۱۵۰ هزار اصله نهال توت در در نهالستان‌های گیلان تولید شده که این نهال‌ها به صورت یارانه‌ای از فردا ۲۰ اسفند بین نوغانداران استان توزیع و بخشی از این نهال‌ها هم به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

رضادوست مشاور اشتغال کمیته امداد گیلان هم در این نشست گفت: تلاش می‌کنیم با حمایت از مددجویان فعال این نهاد در صنعت نوغانداری، آن‌ها را به خودکفایی برسانیم.

هادی درو رئیس اداره توسعه نوغانداری گیلان هم هدف از برگزاری این نشست را افزایش بهره وری در صنعت نوغانداری دانست و گفت: برای توسعه صنعت نوغانداری استان و افزایش تولید، قرار است نشست‌هایی در مناطق مختلف گیلان برگزار شود که در این نشست‌ها، نوغانداران استان با چگونگی تولید نهال توت، تخم نوغان و پیله ابریشم، بازاریابی محصول و بیمه ابریشم آشنا می‌شوند.

وی همچنین خبر خوشی برای نوغانداران داشت که طبق توافق‌های انجام شده، قیمت خرید پیله‌تر ابریشم در سال جدید ۸۰ درصد افزایش می‌یابد.