استاندار گیلان گفت: 20 نقطه در گیلان برای شهرک سازی شناسایی شده، با ارائه زمین و تسهیلات بانکی از سازمان نظام مهندسی ساختمان حمایت می‌کنیم تا اقدام به شهرک سازی بلندمرتبه در این مناطق کند.

به گزارش ندای گیلان، هادی حق شناس شامگاه چهارشنبه در دیدار با اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندشی ساختمان استان گیلان، اظهار کرد: در راستای توسعه فضای سبز شهری، مقرر شده از این پس به شرطی پایان کار ساختمانی صادر شود که در جلوی مجموعه اقدام به ایجاد فضای سبز و کاشت درخت کرده باشند.

شناسایی 20 نقطه در گیلان برای شهرک سازی بلندمرتبه

شناسایی 20 نقطه در گیلان برای شهرک سازی بلندمرتبه

وی افزود: به لطف الهی 14 میلیارد مترمکعب بارش در استان داشتیم، در حالیکه سرانه مصرف آب جمعیت 10 میلیونی تهران یک میلیارد مترمکعب است.

استاندار گیلان ادامه داد: آب مصرفی برخی از استان‌های کشور از طریق چاه تامین می‌شود و از اکنون با چالش مواجه هستند، پیش بینی می‌شود در آینده نه چندان دور باید آب بفروشیم لذا سازمان نظام مهندسی ساختمان باید طراحی‌ها را به سمتی ببرد که در پشت‌بام بارانها به منبعی هدایت شوند، آب باران از آب کلردار سالم‌تر است و قابلیت مصارف غیر شرب را دارد. با این اقدام می‌توانیم برای مصرف بهینه آب برنامه ریزی کنیم.

حق شناس افزود: از 31 استان، 30 استان با مشکل آب مواجه هستند، امسال هم این امر شدت می‌یابد، با توجه به آمارها و افزایش 25 درصدی بارش‌ها، گیلان از خشکسالی خارج شده و وارد ترسالی می‌شود، این ترسالی باعت هجوم مهاجرت از دیگر استانها می‌شود، ما هرگز مجوز تغییر کاربری نمی‌دهیم چون ارزشمندترین دارایی مردم گیلان است و مردم ما نباید کلیددار دیگر استانها شوند، لذا باید برای این حجم از ورود به گیلان برنامه ریزی داشته باشیم.

وی بیان کرد: مسافت بین رامسر تا بابلسر 150 کیلومتر است و در این فاصله شهرک‌سازی شده حال در استان گیلان از بندر انزلی تا آستارا هم همین مسافت را داریم اما خوشبختانه این مسیر، تاکنون بکر و دست نخورده باقی مانده است.

استاندار گیلان ادامه داد: به سازمان نظام مهندسی استان با وجود 30 هزار عضو پیشنهاد می‌کنیم اقدام به شهرک‌سازی کنند، در این راستا زمین و تسهیلات بانکی هم می‌دهیم ولی طبق فرمول استانداری بلندمرتبه ساخته شود. در این راستا با وزیر راه و وزارت مسکن هم رایزنی شده، 20 نقطه در گیلان برای شهرک‌سازی شناسایی شده است.

شناسایی 20 نقطه در گیلان برای شهرک سازی بلندمرتبه

وی افزود: احداث پل‌ها زیر و رو گذر یا رینگ جوابگوی حجم ترافیک و خودروها نیست،از طرفی به دلیل شرایط جوی احداث مترو و متروریل هم مقدور نیست، اما می‌توانیم با اجرای تراموا ترافیک را از میدان گیل به خیابان سعدی تا فرودگاه کنترل کنیم، از این رو از  مشارکت بخش خصوصی و نظام مهندسی ساختمان در راستای اجرایی شدن این پروژه استقبال می کنیم.