قرص شل کننده عضلات برای شل کردن و کاهش سفتی و انقباض عضلات دو نوع درمان و دارو وجود دارد از جمله قرص های شل کننده عضلات می توان به قرص متوکاربامول, قرص تیزانیدین, قرص باکلوفن, قرص دانترولن اشاره کرد در این مقاله به شل کننده […]
قرص شل کننده عضلات برای شل کردن و کاهش سفتی و انقباض عضلات دو نوع درمان و دارو وجود دارد
از جمله قرص های شل کننده عضلات می توان به قرص متوکاربامول, قرص تیزانیدین, قرص باکلوفن, قرص دانترولن اشاره کرد در این مقاله به شل کننده های طبیعی عضلات هم اشاره شده است که در ادامه با هم می خوانیم
۱. قرص متوکاربامول
قرص متوکاربامول (Methocarbamol) از داروهای مسکن و پرطرفدار است که برای تسکین دردهای عضلانی و اسکلتی تجویز می شود. ضعف و سرگیجه از عوارض این قرص است. این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارد و باعث شل شدن عضلات می شود. متوکاربامول معمولا در کنار روش های مختلف فیزیوتراپی به کار گرفته می شود و به صورت قرص های ۵۰۰ میلی گرمی و ۱۰۰۰ میلی گرمی در دسترس می باشد. معمولا این دارو برای دو تا سه بار در روز تجویز می شود. متوکاربامول به سرعت از دستگاه گوارش جذب شده و اثر آن بعد از مقدار مصرف طی نیم ساعت آغاز می شود.
عوارض: عوارض قرص متوکاربامول شامل آلرژی، تضعیف سیستم عصبی، سرگیجه، خواب آلودگی، ضعف، تشنج، کاهش تعداد ضربان قلب، وابستگی روانی به دارو و اسهال می باشد.
درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.
۲. قرص تیزانیدین
قرص تیزانیدین (Tizanidine) از داروهای شل کننده عضلات است که برای بهبود علایم بیماری ام اس و ضایعات نخاعی به کار می رود. افسردگی و سرگیجه از عوارض این دارو است. این دارو دارو پس از مصرف خوراکی به خوبی از طریق دستگاه گوارش جذب می شود. تیزانیدین به صورت قرص و کپسول موجود می باشد. به طور معمول در بزرگسالان ابتدا ۴ میلی گرم از طریق خوراکی هر ۴ تا ۶ ساعت تجویز می شود. سپس افزایش دوز تا ۸ میلی گرم در هر دوز و حداکثر ۲۴ میلی گرم در هر روز افزایش می یابد. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد دارو باعث سرکوب تنفسی و کاهش سطح هوشیاری می شود.
عوارض: عوارض قرص تیزانیدین شامل سرگیجه، اضطراب، افسردگی، عصبی شدن، خواب آلودگی، تاری دید، خشکی دهان، درد ماهیچه، ضعف، برادیکاردی، تهوع و افزایش سطح آنزیم های کبدی می باشد.
درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.
۳. قرص باکلوفن
قرص باکلوفن (Baclofen) نوعی داروی شل کننده عضلات است که در درمان دردهای عضلانی تجویز می شود. خواب آلودگی و گیجی از عوارض قرص باکلوفن می باشد. این دارو با اثر بر اعصاب نخاعی می تواند مقدار و شدت گرفتگی های عضلانی را در بیماران ام اس و سایر بیماری های عصبی مربوط به نخاع کاهش دهد. این دارو همچنین می تواند گرفتگی ها و دردهای عضلانی را تسکین داده و فعالیت ماهیچه ها را بهبود بخشد. باکوفن به صورت قرص روکش دار ۱۰ میلی گرمی و ۲۵ میلی گرمی در دسترس است.
به طور معمول باکلوفن را سه بار در روز با یا بدون غذا مصرف می کنند. مقدار مصرف دارو از مقدار کم شروع شده و به تدریج آن را اضافه می کنند. در سه روز اول هر بار 5 میلی گرم از دارو مصرف می شود. سپس در سه روز یعدی هر بار 10 میلی گرم، در سه روز بعد از آن هر بار 15 میلی گرم و بعد از آن هر بار 20 میلی گرم از دارو مصرف می شود.
عوارض: عوارض قرص باکلوفن شامل تشنج، توهم یا افسردگی، خواب آلودگی، گیجی، ضعف و احساس خستگی، سردرد، مشکل در خوابیدن، ضربان نامنظم قلب، تهوع و یبوست، ادرار زیاد، علائم آلرژی مانند قرمزی پوست، خارش و تورم صورت یا زبان یا گلو (به ندرت) می باشد.
درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.
۴. قرص دانترولن
قرص دانترولن (Dantrolene) از داروهای شل کننده عضلانی اسکلتی است که در درمان اسپاسم عضلانی (سفتی و اسپاسم) ناشی از شرایط مانند آسیب ستون فقرات، سکته مغزی، فلج مغزی، و یا اسکلروز متعدد استفاده می شود. این دارو در بیماری فعال کبدی مثل هپاتیت یا سیروز بدلیل افزایش خطر بروز مسمومیت کبدی نباید مصرف شود.
توجه داشته باشید که مصرف طولانی مدت مقادیر زیاد در یک دوره زمانی، خطر مسمومیت کبد را بالا می برد. همچنین در صورت بروز اسهال شدید مصرف دارو باید قطع شود. اگر پس از شروع مجدد مصرف اسهال شدید بروز کرد، ممکن است برای همیشه نیاز به قطع دارو باشد. علاوه بر این اگر بعد از 45 روز پیشرفتی در درمان حاصل نشد، مصرف دارو باید قطع شود.
عوارض: عوارض قرص دانترولن شامل اسهال شدید، ضعف تنفس، سرگیجه یا منگی، خواب آلودگی، احساس بدحالی یا بیماری، ضعف عضلانی، تهوع، استفراغ، خستگی غیر عادی، ادرار تیره یا خونی، اغتشاش شعور، یبوست شدید، تشنج، درماتیت حساسیتی، دفع مشکل ادرار، مسمومیت کبدی و می باشد.
شل کننده های طبیعی عضلات
http://www.aftabir.com. بابونه
چای بابونهبابونه گیاه باستانی که برای درمان بسیاری از بیماری ها، از جمله اسپاسم های عضلانی استفاده می شود این گیاه شامل 36 فلاونوئید، ترکیباتی با خواص ضد التهابی می باشد شما می توانید اسانس بابونه را بر روی عضلات تحت تاثیر برای تسکین اسپاسم ماساژ دهید چای بابونه نیز می تواند در کاهش درد عضلات کمک کند.
مطلب مرتبط: رژیم لاغری آنلاین
نرم افزار رژیم لاغری، برنامه کاهش وزن خود را به صورت آنلاین در موبایل و ایمیل خود دریافت کنیدرژیم لاغری
2. آب آلبالو
اب آلبالوافرادی که در آموزش ماراتن با شور و نشاط شرکت می کنند اغلب دچار بسیاری از تنش ها بر روی ماهیچه های خود می شوند آب آلبالو می تواند به مبارزه با التهاب و درد عضله رایج در دونده ها کمک کند مطالعات نشان می دهد که نوشیدن آب آلبالو می تواند درد پس از دویدن را به حداقل برساند .آنتی اکسیدان و کیفیت ضد التهابی در میوه به شل شدن عضلات به طور طبیعی کمک می کند.
3. اسموتی زغال اخته
اسموتی زغال اختهیکی دیگر از راه های شیرین و طبیعی برای شل شدن عضلات شما خوردن زغال اخته است یک مطالعه اخیر نشان می دهد که خوردن یک اسموتی زغال اخته قبل و بعد از ورزش می تواند در سرعت بخشیدن در بهبود آسیب عضلانی کمک کند زغال اخته دارای قدرت آنتی اکسیدانی است و نشان داده شده که برای کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب موثر است.
4. فلفل قرمز
فلفل قرمزکپسایسین، مواد موجود در فلفل هندی، شل کننده عضلانی طبیعی است که اغلب به افرادی که از بیماری فیبرومیالژی ( درد همراه با احساس خستگی در بسیاری از نقاط بدن ) و آرتریت روماتوئید رنج می برند توصیه می شود می توان آن را به غذا مثل میگو کبابی با دستور کرم عصاره لیمو ترش اضافه کرد و یا شما می توانید فلفل هندی را به شکل کپسول و یا کرم پیدا کنید هنگامی که به عنوان یک کرم استفاده می شود شما می توانید بر روی مناطق آسیب دیده دارای اسپاسم عضلانی استفاده نمایید.
5. ویتامین D
تخم مرغافرادی که به طور منظم دارای درد عضله یا اسپاسم هستند ممکن است دارای کمبود ویتامین D باشند این ویتامین به اشکال مختلف، از جمله مایع، قرص، کپسول وجود دارد شما همچنین می توانید آن را در غذاهایی مانند تخم مرغ، ماهی، شیر، شیر غنی شده با ویتامین D پیدا نمایید و یا با قرار گرفتن به طور منظم در معرض نور خورشید می توانید ویتامینD دریافت نمایید.
6. منیزیم
باداممنیزیم برای تغذیه انسان بسیار حیاتی است اگر چه کمبود آن نادر است ولی برای حفظ عضلات سالم و عملکرد عصب لازم است علائم اولیه در افرادی که دچار کمبود این ماده معدنی هستند شامل درد عضلانی است این ماده معدنی عمدتاً در غذاهایی مانند ( موز، بادام، حبوبات و برنج قهوه ای ) یافت می شود.
7. استراحت
پشتی برای استراحتشاید بهترین و طبیعی ترین راه برای شل کردن عضلات استراحت باشد برای به دست آوردن مقدار زیادی خواب اطمینان حاصل کنید مقدار زیادی مایعات بنوشید و با عضله آسیب دیده کار زیاد انجام ندهید با استفاده از پد حرارتی و یا کیسه یخ بر روی عضلات می تواند تسکین فوری ایجاد کنید گاهی اوقات اسپاسم های عضلانی به علت تحریک بیش از حد عضلات است و یخ می تواند در انتقال آرام تکانه ها از مغز به عضلات بیش از حد فعال، کمک کند.
[ad_2]
Source link
Monday, 25 November , 2024