به گزارش ندای گیلان از رشت،آیت الله رسول فلاحتی در دیدار با فرمانده کمیته جست و جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای پرمشقت اعضای این کمیته، پیرامون کشف پیکرهای پاک شهدای دوران سال دفاع مقدس، به جایگاه تحقیق و پژوهش در جامعه اشاره و اظهار کرد: جامعه نیازمند ایدههای نو و ایده پردازان جوان است زیرا تجربه نشان داده که بلادی رشد میکنند که ایده پرداز باشند و ایده پردازان همیشه در صحنه موفق هستند.
نماینده ولی فقیه در گیلان، با اشاره به اینکه امروز مردم جهان از دستاوردهای محققان و پژوهشگران سود میبرند، افزود: جامعه و مسؤولان باید به افرادی که دارای ایده و اندیشههای ایده آل و افرادی که دارای اراده و مهارت انجام کارهای میدانی هستند؛ توجه کرده و اهمیت دهد.
به گفتهی وی، در فلسفه اسلامی شاهکارهای بزرگی وجود دارد که مشکل گشای جامعه بشری بوده است.
آیت الله فلاحتی با تاکید بر اینکه وحدت بین حاکمان و مسئولان جامعه با ایده پردازان از منویات مقام معظم رهبری است، ادامه داد: یکی از دلایلی که مقام معظم رهبری بر تقویت دانشگاهها و مراکز دانش بنیان تاکید دارند، اعتلای کشور است.
ایده ساخت پل شناور روی رودخانه اروند معجزه بود
وی تصریح کرد: ایده پردازی کمک میکند که مردم برای رفع نیازهای خود راهحلهای جدید پیدا کنند؛
از این رو بخشی از جذابیت ایده پردازی، این واقعیت است که میتواند به عنوان چتری برای حل و فصل چالشهای جامعه به شیوه خلاقانه و مثبت باشد.
امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه ایده پردازی در هر استان باید بر اساس موقعیتهای جغرافیایی و اقلیمی همان استان پرداخته و ارائه شود، اضافه کرد: به عنوان مثال ساخت پل شناور روی رودخانه اروند، نمونهای از یک ایده بسیار خوب و شاهکار یگان مهندسی رزمی در دوران جنگ تحمیلی بود؛ به گونهای که در روزنامهها نوشته بودند این پل نمونه معجزه پل سازی در تاریخ جهان است که توسط جهاد گران که بسیاری از آنها گیلانی بودند ساخته شده بود.
وی با اشاره به احداث ۱۳ کیلومتر پل شناور روی اروند رود با طراحی و مهندسی خاص، یادآور شد: اگر هر طرف از پل خمپاره میخورد از طرف دیگر بازسازی میشد و حتی تانک هم از روی آن رد میشد.
وی با بیان اینکه در احداث سامانه موزه دفاع مقدس در گیلان بی مهری شده است، افزود: رشت شهر اولینها است و اولین موزه کشور نیز در گیلان احداث شده بود.
امام جمعه رشت، با بیان اینکه در جلسه شورای فرهنگ عمومی بر اتمام سامانه موزه دفاع مقدس گیلان نیز تأکیدات لازم به عمل آمده است، ادامه داد: تحقیقات نشان داده تنها ۱۰ درصد مردم گیلان علاقمند به بازدید از موزهها هستند و بیشتر، گردشگران و مسافران تمایل به بازدید از موزهها در استان را دارند.
وی در خاتمه بر جمع آوری آثار شهدا و خانواده معظم ایشان تاکید کرد و گفت: باید برای آثار و خاطرات شهدا و خانوادههای آنها کتاب تهیه شده یا مستندسازی شود تا این آثار بهمنظور انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جوان، در مراکز فرهنگی و موزههای دفاع مقدس مورد بهرهبرداری قرار گیرند.
Saturday, 23 November , 2024