به گزارش ندای گیلان،رسول فرخی در نشست استاندار گیلان مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه گیلان در حوزههای ساخت و ساز روستایی با دیگر استانها متفاوت است، گفت: در این جلسه برای دستیابی به راهکارهای قانونی در جهت رفع مشکلات روستانشینان و احداث واحد مسکونی متناسب با جمعیت خانوار در آن منطقه بحث و تبادل نظر شد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان، عمده مشکلات روستانشینان در حوزه ساخت و ساز را در بخش منابع طبیعی و اراضی ملی دانست و اظهار داشت: امیدواریم با محوریت استاندار و همکاری بنیاد مسکن و نمایندگان خانه ملت، بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی تلاش برای ماندگاری روستانشینان، جلوگیری از مهاجرت آنان به شهر و حفظ کاربری اراضی را امری ضروری و از اهداف اصلی در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: با این اقدام اقتصاد روستا رونق میگیرد که باید با تلاش مضاعف تسریع گردد.
Thursday, 27 March , 2025