رئیس شورای شهر رشت گفت:همه ما لازم است که بدانیم تذکر،سوال،پرسش و پاسخ چیز جدیدی نیست و تنها ابزار شورا در مقابل شهردار سوال و تذکر است.
ندای گیلان: صدو پنجمین جلسه شورای شهر رشت با موضوع طرح سوال از شهردار این شهر کلید خورد و رئیس شورای شهر رشت با اشاره به اینکه طرح سوال حق قانونی اعضاء شورا است،اظهار داشت:تنها ابزار شورا در مقابل شهردار سوال و تذکر است و در نهایت اگر این دو اثر نداشت استیضاح مطرح میشود که ما امیدواریم دیگر هیچ شهرداری در این شهر استیضاح نشود.
عباس صابر ادامه داد:سوالاتی برای شهردار ارسال شده است که ایشان باید نسبت به این سوالات پاسخگو باشند و همه ما لازم است که بدانیم تذکر،سوال ،پرسش و پاسخ چیز جدیدی نیست.
در ادامه شهردار رشت نیز در این جلسه در خصوص سوال اول شورا که در راستای جابه جایی پرسنل بود اظهار داشت:چالشهایی فرا روی سیستم اداری شهرداری وجود دارد که این امر می طلبید که در راستای بهورزی و چابک سازی با توزیع مناسب نیروها در غالب صف و ستاد اقدام نماییم اقدامات انجام شده در این زمینه کارشناسانه بوده است و بحث تمرکز زدایی در ستاد مرکزی یکی از مهمترین دلایل این جابه جایی ها بوده است و هریک از این نیروها در مناطق مختلف شهرداری بکار گرفته شدند تا شهرداری مناطق توانمندتر عمل نمایند .
دکتر ثابت قدم ادامه داد:در طی 3 ماه حضور بنده 678 نفر جابه جا شدند ،کسانی که در حوزه مدیریتی بنده بوده اند تنها 20 نفر می باشند و با توجه به اینکه برخی از سازمانهای خدماتی ما تعطیل شده اند لازم بوده که پرسنل آن سازمانها به جای دیگری انتقال داده شوند و هدف اصلی ما تمرکز زدایی و بهینه سازی سیستم ارائه خدمات می باشد .
وی در ادامه در خصوص سد معبر نیز اظهارداشت :60 درصد سد معبرها در محدوده منطقه دو شهرداری و در مرکز اصلی شهر است و بیش از 2 هزار دست فروش در این شهر وجود دارد اعتقاد بنده این است بجای اینکه کار سلبی انجام دهیم فضاهایی را ایجاد کنیم که دستفروشان در آن فضاها ساماندهی شوند در هفته گذشته بازارچه مریم افتتاح شد و 8 بازارچه دیگر هم در دست اجرا داریم و براساس مصوبه شورا 70 درصد این غرفهها باید به دستفروشان اختصاص یابد.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که فضایی برای ساماندهی دستفروشان نداریم نمی توانیم با نان یک سری افراد که تنها از همین راه کسب روزی می کنند بازی کنیم پس از اینکه فضاهای مناسبی را به دستفروشان اختصاص دادیم قطعا به صورت سلبی نیز با آنها برخورد خواهیم نمود.
شهردار رشت همچنین در خصوص تعطیلی پارک شهر رشت نیز افزود: همه میدانیم که قرارداد پارک شهر رشت یک قرارداد ترکمنچای بوده وتمدید این قرارداد به نفع و صلاح شهر و شهروندان این شهر نبوده است هرچند که بنده در زمان تعطیلی پارک شهر رشت به عنوان شهردار حضور نداشتم اما مبلغ قابل توجهی به سرمایه گذار این طرح پس از قیمت گذاری دادگستری در چندین فقره چک پرداخت شد و همچنین فراخوانی برای جذب سرمایه گذار جدید انجام شده در روز آتی با یک سرمایه گذار احتمالی نشست خواهیم داشت و هدف ما نیز باز نمودن درهای این پارک قدیمی بر روی شهروندان و گردشگران این شهر است .
وی همچنین در خصوص جذب سرمایه گذار در شهر رشت تصریح کرد:30 فرصت سرمایه گذاری در رشت شناسایی شده است که 6فرصت سرمایه گذاری درحاشیه رودخانه زرجوب و هچنین 6 فرصت نیز در حاشیه رودخانه گوهررود شهر رشت است ابتدا باید فضا را مهیا کنیم بعد به دنبال ارائه بسته های سرمایه گذاری باشیم و در درجه اول ما باید معضل ورود فاضلاب به رودخانه های این شهر را برطرف کنیم .
وی همچنین تاکید کرد: 18 فرصت سرمایه گذاری در حال آماده شدن است که غالب این سرمایه گذاری ها در خصوص احداث پارکینگ با توجه به ایجاد محدوده ترافیکی می باشد و همچنین تملک بخشی از زمین های تالاب عینک انجام شده است و بسته سرمای گذاری آن نیز در دست اجرا می باشد .
دکتر ثابت قدم در زمینه سود آوری نیز متذکر شد: ما به دنبال این هستیم که حسابهای بانکی شهرداری رشت و مناطق آن را در بانک شهر متمرکز نماییم و به دنبال سود آوری هرچه بیشتر باشیم .
وی همچنین در راستای پاسخ به سوال شورا در زمینه عدم تحقق بودجه تعیین شده در این سه ماه اظهار داشت : با یک مقایسه ساده می توان گفت نسبت بودجه شهرداری رشت در سال 94 نسبت به همین سال 53 درصد بالاتر می باشد اما نسبت به بودجه ای که باید تا این زمان محقق می شد 49 درصد پایین تر هستیم ولی این را باید درنظر داشته باشیم میزان عددی تحقق بودجه تنها راه نشان دادن پیشرفت نیست وقتی بتوانیم از هزینه های اضافی بکاهیم وهزینه های شهرداری را منطقی کنیم در واقع پیشرفت حاصل شده است .
وی همچنین در خصوص دلایل اولویت اجرای پیاده راه فرهنگی نیز خاطر نشان کرد: امتداد پیاده راه فرهنگی تنها به دلیل ایجاد جاذبه گردشگری در این شهر نیست هدفهای فراوانی در احداث پیاده راه فرهنگی وجود دارد که یکی از این هدفها در بخش جامعه شناسی شهری و اثرات اجتماعی آن می باشد و از مهمترین دلایل آن ایجاد بسترهایی برای پیاده روی و توجه به سلامت شهروندان است.
در ادامه این جلسه نیز اسماعیل حاجی پور و کارگرنیا به عنوان موافق ،محمود باقری و محمد علی رفیعی به عنوان مخالف هریک به ارائه نظرات خود پرداختند/ایسنا.
Friday, 22 November , 2024