احسن الله رادمهر نامزد دوره نهم مجلس شورای اسلامی کسی بود با وجود پیروزی در دور اول انتخابات توسط شورای نگهبان حذف شد. اما شورای نگهبان به استناد چه مدارکی وی را رد کرد.
به گزارش ندای گیلان: رادمهر هر چند موفق شد با کسب 37602 رأی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال 90 راه پیدا کند اما به یکباره و به دلیل نقص در مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد از گردونه رقابت انتخاباتی حذف شد. امری که باعث دلخوری بسیاری از حامیان وی شد. اما شورای نگهبان بنا به چه مستنداتی رادمهر را حذف کرد؟
اما قبل از اینکه به این سوال پاسخ داده شود باید به دنبال جواب سوال دیگر بود و آن اینکه شورای نگهبان بنا به چه مدارکی حاضر به تأیید صلاحیت اولیه رادمهر شده بود؟
پاسخ به این سوالات در مباحث مطرح شده در گروه گفتمان از گروه های فعال موجود در یکی از شبکه های اجتماعی تلفن همراه که توسط بهرام سبزی مدیریت می شود داده شده است که توجه به این پاسخ ها، برخی ابهامات موجود درباره پرونده احسن الله رادمهر را برطرف می کند.
اما پاسخ به سوال مطرح شده:
پنجم دی ماه سال 90 حسن مسلمی نایینی مدیر کل بورس و امور دانجشویان خارج وقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای به وزارت کشور گواهی می کند احسن الله رادمهر دانشجوی نیمه حضوری رشته مدیریت اقتصادی در کشور تاجیکستان می باشد.
همچنین محمدحسین مجلس آرا مدیر کل امور وقت دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ هفتم دی ماه سال 90 و در پاسخ به استعلام ستاد انتخابات کشور درباره مدرک تحصیلی رادمهر می نویسید:
مدرک تحصیلی خارجی مقطع تحصیلی master (کارشناسی ارشد) مشار الیه صادره از دانشگاه دولتی خجند کشور تاجیکستان (دانشگاه معتبر با بررسی کیفی الزامی) در این اداره کل در درست بررسی است و نتیجه متعاقبا اعلام می شود.
در این نامه، دانشجو بودن رادمهر در کشور تاجیکستان مورد تأیید و یا رد قرار نگرفته است اما گفته شده است مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد ایشان در درست بررسی است.
این نامه ها عاملی می شوند که شورای نگهبان صلاحیت تحصیلی رادمهر را در دور اول انتخابات مورد تأیید قرار دهد. به این ترتیب این نامزد انتخابات نهم تالش موفق می شود به عنوان نفر دوم به دور بعدی انتخابات راه پیدا کند.
اما سی ام فروردین ماه سال 91 از طرف وزرات علوم به رادمهر ابلاغ می شود که جهت معادل سازی مدرک کارشناسی ارشد خود باید دوازده واحد درسی را در داخل کشور بگذراند.
گذراندن 12 واحد درسی به مدت زمان یک ترم تحصیلی نیازمند است و گذراندان این واحدهای درسی و ارایه مدرک معادل برای رادمهر در این شرایط امکان پذیر نبود. به این ترتیب و با توجه به عدم ارایه مدارک نهایی تحصیلی لازم، شورای نگهبان وی را از ادامه رقابت انتخاباتی حذف کرد.
اما این فعال سیاسی جهت حضور مجدد در عرصه انتخابات در نیمه دوم سال 91 اقدام به ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشگاه شهید بهشتی در رشته حقوق این دانشگاه کرد و با قبولی در این آزمون وارد مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه شده و در پایان سال 93 فارغ التحصیل شد.
قلی پور در پاسخ به سوال دیگری درباره دارایی های رادمهر نیز نوشت:
«ایشان از سال 70 وارد بازار کار شدند. در شرکتهای بزرگی که دارای درآمد بسیار زیادی بودند نیز مدیریت کردند. بیشتر این بنگاههای بزرگ تولیدی خصوصی بودند. موتورسیکلت سازانی چون شرکت شهاب، تلاش، شهریار رهرو، میزان خودرو، بهنام خودرو، جهش موتور و…. از جمله شرکتهایی بودند که رادمهر در آنها مدیریت کرده است.
با توجه به فعالیتهای اقتصادی و داشتن فهم اقتصادی بسیار خوب از سال 78 اقدام به ایجاد نمایندگی این شرکتها را در رضوانشهر نمود. وی کار خود را با اجاره یک مغازه شروع کرد. برادران رادمهر این نمایندگی را اداره می کردند و خود مدیریت شرکتهای تولیدی را بعهده داشت. فعالیت و پشتکارشان به جایی رسید که فقط در سال 81 و 82 بالغ بر 3000 دستگاه موتور از تربت جام به افغانستان صادر کردند و بالغ بر 450 میلیون تومان سود عایدشان شد. ایشان تمام درآمد سهم خود را صرف مردم و قشر فقیر جامعه کرد. به نحوی که از 16 سال پیش اقدام به کارهای خیرانه کرد و تاکنون نیز آن را ادامه داده است. اینکه گفته می شد ایشان هزینههای آنچنانی در انتخابات انجام دادند اصلا “موضوع درستی نبود».
وی در ادامه می نویسید:
«هروقت دیدی از شما تعریف می کنند باید به کار رقبا شک کنید و هرگاه شدیدا “شما را تخریب می کنند باید بدانیم که کار ما درست است .ایشان از مسجدسازی در سال 79 شروع کرد و در سال 84 آن را تبدیل به مدرسه سازی نمود. راهی که از مسجد و از مدرسه بگذرد محال ممکن است که منحرف باشد. یقینا” صراط مستقیم است . لذا فکر می کنم آنان که ایشان را تخریب می کنند اگر اندکی وجدان داشته باشند و بررسی دقیق کنند هرگز دچار این اشتباه نخواهند شد. علت محبوبیت آقای رادمهر در بین مردم چیست؟ با این همه هجمه و تخریب و فشار و تهمت و افترا چرا ایشان در دل مردم جای دارد؟ چرا قشر فقیر جامعه و قشر تحصیلکرده جامعه حاضرند برای آقای رادمهر فدا شوند؟ مگر ایشان چه تافته جدا بافته ای است؟ جز مصداق لم یشکرالخالق و لم یشکر المخلوق چیز دیگریست؟ جز اینکه عزت و ظلت دست خداست و توعزومن تشاء و توظل و من تشاء».
قلی پور در پاسخ به این سوال که در زمان پس از انتخابات چه خدماتی از سوی رادمهر به مردم ارایه شده است نوشت:
«بخش اعظم خدمات ایشان کارهای عام المنفعه ای است که گرچه ایشان اجازه بازگویی را نمی دهند ولی تاجایی که ما اطرافیان اطلاع داریم در ساخت بیش از 116 مسجد با کمک مردم نقش آفرینی کردند که مختص تالش نبوده و شامل شهرهای انزلی، قم، مشهد، ورامین، صومعه سرا، رشت و صحن حضرت زهرا(ع) در کربلا نیز می باشد. همچنین تا کنون 5 مدرسه را شخصا بدون مشارکت کسی یا ارگانی تحویل جامعه داده است. ساخت چهار پایگاه مقاومت بسیج و مشارکت در ساخت 6 واحد مسکونی برای نیازمندان از طریق سپاه رضوانشهر و ساخت 27 خانه برای محرومین و نیازمندان آبرسانی چند روستا، کمک جهت احداث 11 دهنه پل در نقاط محروم شهرستان از جمله پل سیاه داران طولارود و کمک به احیای مزار شهدای گمنام تالش و تهیه جهیزیه برای نوعروسان و همچنین اشتغال بیش از 1400 جوان تالشی در طی قریب به 25 سال فعالیت خود از کارهای ایشان می باشد که ما اطلاع داریم»
نماینده رادمهر به این سوال که «آیا در بحث مدرسه سازی از جایی دیگری مانند انجمن خیریه مدرسه ساز نیز کمک می گیرید یا هزینه ها از جیب خود می پردازید؟» این طور پاسخ داد:
«با سوال از مدیرعامل محترم مجمع خیرین مدرسه ساز استان گیلان جناب آقای یعقوبی مشخص شد که کلیه مدرسه های ساخته شده را ایشان هزینه نموده اند و هیچ کمکی از جانب کسی دریافت ننموده اند. ضمن اینکه در همایش خیرین مدرسه ساز در لاهیجان ایشان متعهد شدند تا یک مدرسه دیگر نیز پس از انتخابات در تالش احداث نمایند»./ماسال نیوز
Friday, 22 November , 2024