به گزارش ندای گیلان از رشت،معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ماهانه 8 میلیون قطعه جوجهریزی در این استان انجام میشود اظهار داشت: در حال حاضر تولید مرغ در واحدهای صنعتی گیلان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد افزایش و در مقایسه با ماه گذشته نیز مساوی بوده است.
حجت علی اکبرنژاد ظرفیت کشتار روز مرغ در استان گیلان را 400 تا 500 تن اعلام کرد و با بیان اینکه این استان یکی از مراکز مهم تأمین مرغ بازار تهران محسوب میشود افزود: حدود 200 تا 230 تن از مرغهای کشتار شده در داخل استان مصرف شده و مابقی نیز به سایر استانهای کشور از جمله بازار بزرگ تهران صادر میشود.
وی با بیان اینکه هیچ کدام از واحدهای صنعتی تولید مرغ در استان گیلان تاکنون مشکلی در مورد شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد نداشتند عنوان کرد: دامپزشکی استان گیلان بهصورت مرتب و مستمر در حال کنترل اوضاع و انجام پایشهای مستمر بوده و در مورد آلوده شدن واحدهای صنعتی استان تاکنون گزارشی ارسال نکرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از اعلام موارد احتیاطی به واحدهای صنعتی و مرغداریهای استان جهت پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزا فوق حاد سخن گفت و تصریح کرد: در حال حاضر به تمام واحدهای صنعتی تولید مرغ استان گیلان گفته شده که موارد قرنطینه را رعایت کرده و در دستور کار قرار دهند.
علی اکبرنژاد سمپاشی و ضدعفونی کردن کلیه ماشینهای حمل کود، جوجه و دام قبل از ورودشان به داخل واحدهای تولیدی را برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر هیچگونه مشکلی در گیلان نداشتیم و واحدهای تولیدی مرغ استان با بیماری آنفلوآنزا درگیر نشدند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان افزایش تولید و بهرهوری در حوزه تولید مرغ را از رئوس و اهداف مهم این سازمان برشمرد و عنوان کرد: مرغ تولید شده در واحدهای صنعتی گیلان بهعلت میزان بسیار کم مصرف دارو، شیوع کمتر بیماریها و درصد تلفات بسیار پایین در رده سالمترین مرغهای تولیدی کشور قرار دارد./تسنیم
لینک خبر: http://www.nedayegilan.ir/122601-2
Saturday, 23 November , 2024