مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به مناسب سازی ۴۰ درصدی معابر عمومی استان برای معلولان، گفت: این آمار در ورودی ساختمانهای دولتی و شرکتها حدود ۶۰ درصد است.
به گزارش ندای گیلان از رشت،حسین نحوینژاد با بیان اینکه حدود ۱۴ درصد از جمعیت معلولان را کم شنوایان و ناشنوایان تشکیل میدهند، اظهار کرد: حدود شش هزار نفر از ناشنوایان و کم شنوایان تحت پوشش بهزیستی استان گیلان هستند.
مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به مشکلات کم شنوایان و ناشنوایان در حوزه اشتغال و مسکن، گفت: از آنجایی که شدت معلولیت شنوایی در ظاهر افراد نمود ندارد، احساس همدلی و توجه نسبت به این افراد کم است و همین موضوع زمینه ساز مشکلات متعدد برای آنها میشود.
وی افزود: شیوع کرونا یکی از راههای ارتباطی افراد ناشنوا یعنی لب خوانی را تحت شعاع قرار داده و از آنجایی که ماسکهای شفاف گران و محدود تولید میشوند از آنها استقبال نشد اما امیدواریم با تسریع روند واکسیناسیون این مشکلات تا حدود زیادی برطرف شود.
نحوی نژاد با بیان اینکه سازمان بهزیستی عزم خود را برای حل مشکل اشتغال ناشنوایان و کم شنوایان جزم کرده است، ادامه داد: حدود ۱۵ درصد از اعتبارات اشتغال سال گذشته به ناشنوایان و کم شنوایان اختصاص یافت.
انجام ۷۰ مورد عمل کاشت حلزون در استان گیلان
مدیرکل بهزیستی گیلان هزینه کاشت حلزون ناشنوایان را حدود یک میلیارد ریال عنوان و بیان کرد: سال گذشته ۷۰ مورد جراحی در استان داشتیم و با راه اندازی مرکز جراحی امیرالمومنین از نیمه دوم امسال میتوانیم به استانهای همجوار هم سرویس دهیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۵ هزار کودک گیلانی غربالگری بینایی شدند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰۰ نفر دچار مشکل بودند که با شناسایی و تجویز به موقع درمان شدند.
نحوی نژاد با بیان اینکه مناسب سازی معابر عمومی برای معلولان از ۲۶ درصد سال ۹۰ به حدود ۴۰ درصد رسیده است، گفت: در ورودی ساختمانهای دولتی و شرکتها این آمار حدود ۶۰ درصد است.
مدیرکل بهزیستی استان گیلان افزود: مناسب سازی سرویس بهداشتی برای معلولان در استان گیلان بدترین وضعیت را دارد و باید راهکاری اساسی برای آن اندیشیده شود.
Friday, 22 November , 2024