رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم گفت: حجم نقدینگی طی دو سال اخیر دو برابر شده است و باید به آن ۲۰ هزار میلیارد تومان ارز و طلای راکد در دست مردم را افزود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، غلامرضا مصباحی مقدم صبح امروز در نشست اقتصاددانان ائتلاف اصولگرایان که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد،گفت: اقتصاد امروز دغدغه اصلی خانواده‌های ایرانی است و تمام نظرخواهی‌ها نشان می‌دهد مسائل اقتصادی اولویت اول ما است که هم مسئله سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی و هم مسئله بانک‌ها، اشتغال، تورم و قدرت خرید مردم مد نظر قرار گیرد.

وی به اولویت‌های اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: تعیین شاخص‌های رشد یکی از این اولویت‌ها است که باید در برنامه پنجم توسعه تعیین شود، اما دولت در این زمینه به ما برنامه‌ای نداده بلکه احکام اجرایی مورد نیاز برنامه را داده است.

وی تصریح کرد: شاخص رشد 8 ساله به صورت میانگین 8 درصد در نظر گرفته شده که اگرچه در سال اول نمی‌توان به آن رسید ولی در سال‌های بعد امکان‌پذیر خواهد بود، چون ظرفیت‌های خالی در کشور ما زیاد است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم بر این نکته تاکید کرد که در 4 سال آینده باید اولویت‌های سرمایه‌گذاری را مشخص کنیم چرا که در حوزه آب، محیط زیست و ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی با چالش‌های سنگینی روبرو هستیم.

مصباحی‌مقدم همچنین انرژی و مسکن را دو چالش دیگر عنوان کرد و گفت: ما تا تامین مسکن برای جوانان فاصله عمیقی داریم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین به وضعیت بانک‌ها اشاره کرد و گفت: اصلاح نظام بانکی یکی دیگر از مواردی است که در دوره فعلی مجلس آن را دنبال می‌کنیم، طرحی را در دستور کار داریم که امکان طرح آن در مجلس وجود دارد و در صورت لزوم طبق اصل 85 قانون اساسی می‌توانیم آن را در کمیسیون اقتصادی مجلس به تصویب برسانیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اصلاح رفع موانع تولید اشاره‌ای کرد و اینکه به جای آنکه نگاه‌مان به خارج از کشور برای حل مشکلات اقتصادی باشد باید به داخل نگاهی داشته باشیم که اقتصاد مقاومتی بهترین نسخه خواهد بود.

مصباحی مقدم این نکته را مطرح کرد که طی 2 سال گذشته نقدینگی در دست مردم دو برابر شده و 950 هزار میلیارد تومان نقدینگی در دست مردم است و این علاوه بر ارزی است که در دست مردم وجود دارد و بانک مرکزی آن را 18 تا 22 هزار میلیارد تومان اعلام کرده است،می‌توان از طلایی که به عنوان مسکوکات در دست مردم است نیز به عنوان سرمایه راکد نام برد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم با بیان این که باید اقتصاد مقاومتی را مو به مو دنبال کرد، افزود: توانمندسازی خانوارها باید در دستور کار قرار گیرد و مردم نباید همچنان یارانه‌بگیر باشند بلکه باید یارانه بده باشند، البته قبول داریم که خانواده‌هایی هستند که در شرایط و وضعیتی قرار ندارند که بتوانند اینگونه شرایط زندگی خود را سامان دهند که رفع فقر و محرومت از این دست از خانواده‌ها بسیار مهم است و در جمهوری اسلامی ایران ننگ است که بعد از 37 سال هنوز خانواده فقیر داشته باشیم.

انتهای پیام/مhttp://fna.ir/NBEGUI