ندای گیلان در بخش اینفوگرافی جشنواره رسانه ای ابوذر به عنوان رسانه برگزیده معرفی شد.

به گزارش ندای گیلان،اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان ویژه اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها امروز در سالن اجتماعات منطقه آزاد انزلی برگزار و نفرات برتر در ۱۰ قالب جشنواره شامل خبر، گزارش، مصاحبه، مقاله، یادداشت، عکس، کاریکاتور، اینفوگرافیک، موشن گرافیک و فیلم کوتاه با رأی داوران مشخص و معرفی شدند.

در این جشنواره بیش از یک هزار آثار ارسال‌شده بود که جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، بصیرت و دشمن‌شناسی، مبارزه با تروریسم و خروج آمریکا از منطقه، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، کرونا و کمک مؤمنانه، ۴۰ سالگی دفاع مقدس، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام و امیدآفرینی محورهای موضوعی و فرصت‌ها و معضلات برنج و چای از محورهای بومی و ویژه این جشنواره بودند.

اینفوگرافیک یکی از بخش‌های این جشنواره بود که محمد جمشیدی چناری از رسانه گیل سو با رأی داوران جشنواره موفق به کسب رتبه اول شد و رضا اکبری کتمجانی از خبرگزاری مهر و الیاس بشری از رسانه ندای گیلان به ترتیب دوم و سوم شدند.

در بخش موشن گرافیک، مهدی علینیا فعال فضای مجازی موفق به کسب رتبه اول در این بخش شد، داوران در این بخش کسی را شایسته دریافت رتبه دوم ندانستند و محمدجواد کوچک پور از سایت دیارمیرزا حائز رتبه سوم در این بخش شد.

در بخش عکس نیز با رأی داوران جشنواره، عباس عاشوری از سایت ۸دی حائز رتبه اول در این بخش شد و مهدی حسین نژادی از خبرگزاری میزان و حمیدرضا علیپور از خبرگزاری شبستان نیز به ترتیب به رتبه‌های دوم و سوم در بخش عکس دست‌یافتند و ارسلان محمدنیا از سایت ۸دی شایسته تقدیر شد.

در بخش فیلم نیز مهدی علینیا فعال فضای مجازی با رأی هیات داوران به مقام اول این بخش از جشنواره دست‌یافت، فاطمه احمدی از خبرگزاری فارس و امین زمان پور فعال فضای مجازی به‌صورت مشترک حائز رتبه دوم شدند و رضا اکبری کتمجانی از خبرگزاری مهر نیز به مقام سوم در این بخش دست‌یافت و سارا ناصری از خبرگزری تسنیم نیز شایسته تقدیر شد.

در بخش تیتر این جشنواره، مریم امدادی از خبرگزاری صداوسیما با رأی هیات داوران به مقام اول دست‌یافت، میلاد ابراهیمی از سایت آوای رشت ازنظر داوران حائز رتبه دوم در این بخش شد و سعید شفیعی ثابت از خبرگزاری فارس نیز به مقام سوم این بخش از جشنواره دست‌یافت و سمیه بشارتی از خبرگزاری شبستان شایسته تقدیر شد.

در بخش مقاله، مریم امدادی از خبرگزاری صداوسیما با رأی هیات داوران به مقام اول این بخش دست‌یافت، رامین بشرویه از خبرگزاری ایسنا ازنظر هیات داوران حائز رتبه دوم و مهدیه شبرنگ از رسانه رخداد حائز رتبه سوم در این بخش شد.

در بخش یادداشت نیز، سینا هوشمند از سایت دیارمیرزا ازنظر هیات داوران حائز رتبه اول شد، سیدحسین رضویان از رسانه رخداد حائز رتبه دوم و آسیه سهرابی پور از رسانه آوای سبز به مقام سوم در بخش یادداشت این دوره جشنواره دست‌یافت و زلیخا صفری از سایت صفیرگیلان شایسته تقدیر شد.

در بخش خبر نیز سعید شفیعی ثابت از خبرگزاری فارس با رأی هیات داوران حائز رتبه اول شد، همچنین عزیز عاقبتی از خبرگزاری فارس حائز رتبه دوم و زلیخا صفری از سایت صفیر گیلان به مقام سوم این بخش از جشنواره دست‌یافت.

در بخش مصاحبه نیز سعید شفیعی ثابت با رأی هیات داوران به مقام اول این بخش از جشنواره دست‌یافت، ابراهیم آذرپور از رسانه گیل بان حائز رتبه دوم و زینب شهبازپور از سایت ۸ دی به ازنظر هیات داوران به مقام سوم این بخش جشنواره دست‌یافت.

در بخش گزارش نیز ازنظر هیات داوران فاطمه احمدی از خبرگزاری فارس به مقام اول دست‌یافت، مریم عباسی زاده از باشگاه خبرنگاران جوان به مقام دوم و حمیدرضا بزرگی از سایت گیل بان با رأی هیات داوران به مقام سوم این بخش از جشنواره دست‌یافت و مریم ساحلی از خبرگزاری مهر شایسته تقدیر شد.

در بخش صداوسیما نیز سیده فهیمه  هاشمی با رأی هیات داوران به مقام اول و اعظم سائدی و مریم دورباش نیز به ترتیب به مقام‌های دوم و سوم در این بخش از جشنواره دست‌یافتند و مجتبی نریمانی نیز شایسته تقدیر شد.

 

ارسال بیش از ۱۳۰۰ اثر به ششمین جشنواره رسانه ای ابوذر گیلان

مهدی پارسا  در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در انزلی، اظهار کرد: در سال جهت تولید رسانه‌های استان گیلان توانستند علیرغم همه مشکلات در کنار دستگاه‌های اجرایی در زمینه رفع مشکلات مردم گام برداشتند.

وی با بیان اینکه رسانه‌های گیلان با توجه به شیوع کرونا در یک سال گذشته با همه سختی‌ها پای کار بودند، افزود: این نکته قابل توجه است که وضعیت صنفی رسانه‌ها و معیشتی این قشر زحمتکش بسیار در خطر است و با توجه به پیگیری‌های انجام شده اما همچنان نداشتن امنیت شغلی از خواسته‌ها و دغدغه‌های رسانه‌ها است.

پارسا با تأکید بر ضرورت توجه و نگاه ویژه مسئولان و متولیان امر در این زمینه، ادامه داد: اصحاب رسانه برای دفاع از کیان و امنیت ملی خود به استقلال شغلی نیاز دارند.

وی با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر گیلان، گفت: امسال هزار و ۳۸۶ اثر به دبیرخانه جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان ارسال شده که در مقایسه با دوره گذشته رشد ۱۹ درصدی داشته‌ایم.

رئیس بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه بعد از داوری آثار ارسال شده ۴۴ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شده‌اند، افزود: جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، بصیرت و دشمن شناسی، مبارزه با تروریسم و خروج آمریکا از منطقه، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، کرونا و کمک مومنانه، ۴۰ سالگی دفاع مقدس، دستاوردهای انقلاب، بسیج و حوزه‌های اقدام و امیدآفرینی از محورهای جشنواره بود.

وی با اشاره به اینکه علاقه مندان آثار خود را به صورت پی دی اف و در قالب خبر، تیتر، گزارش، مصاحبه، اینفوگرافی، یادداشت، عکس، کاریکاتور، موشن گرافی و فیلم کوتاه به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، اضافه کرد: امسال برای جشنواره ابوذر محور ویژه ای در زمینه معضلات صنعت برنج و چای پیش بینی شد.

 

 

ابراهیم رضایی نیز اظهار کرد: مأموریت جشنواره ابوذر تداوم راه شهید سلیمانی در عرصه رسانه است.

وی با تاکید بر اینکه تمام فعالان رسانه باید در همه آثارشان تفکر سردار سلیمانی را الگو قرار دهند، افزود: امروزه مهمترین نگرانی کشور، حضور دشمنان با سرمایه گذاری عظیم در جبهه‌های فرهنگی مقابله با جمهوری اسلامی است و خبرنگاران در این مسیر وظیفه خطیری برعهده دارند.

نماینده دشتستان در مجلس با بیان اینکه خبرنگاران باید وقایع را آنگونه که هست روایت کنند، تصریح کرد: امروز ارزشمندترین کالا اطلاعات است اما گران‌ترین کالا خبر است و خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم در جنگ عظیم فرهنگی با دشمن باید لایه‌ها و ابزار آن را شناسایی کرده و ارزش و اهمیت کار خود را بشناسند.

عضو کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به ضرورت بکارگیری تدبیر و شجاعت در کار رسانه، گفت: باید در کنار رعایت اخلاق رسانه، تفکر شهید سلیمانی با همان جدیت و عقلانیت وارد عرصه رسانه شود.

رضایی با بیان اینکه دو تفکر حوادث و فتنه‌های اخیر را در کشور رقم زده اند، ادامه داد: یک تفکر، اندیشه‌ای است که ریشه حل مشکلات کشور را در خارج از کشور و در مذاکره و امتیاز دادن به خارجی‌ها دانسته و اعتقاد چندانی به متخصصان و جوانان نداشته و منکر توان داخلی است.

نماینده دشتستان در مجلس اضافه کرد: تفکر دوم اندیشه انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) رهبر انقلاب و شهدا است که معتقد است این ملت می‌توانند مشکلاتشان را حل کنند.

رضایی با اشاره به دستاوردهای تفکر انقلابی در پیروزی انقلاب اسلامی، درخشش در دفاع مقدس و همچنین پیشرفت‌های چشمگیر علمی و اقتصادی با استفاده از توان داخلی، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تا کنون هرزمان کشور به این تفکر اعتماد شد پیشرفت داشتیم همانگونه که ساخت مدرن ترین موشک‌ها، پیشرفت‌های علمی و اقتصادی و ساخت پالایشگاه‌ها در بدترین زمانی که بیشترین تحریم وجود داشت توسط همین تفکر ساخته شد.

وی با اشاره به ضرورت ادامه راه شهید سلیمانی‌ها، افزود: مدیران این تفکر امام و رهبری بودند و علمدار آن سردار سلیمانی است و اعتقاد دارم تفکری که داعش را نابود کرد می‌تواند فقر و طلاق و بیکاری و محرومیت را در کشور از بین ببرد.