چندی است که طبل انتخاباتی در فومن و شفت هم به صدا در آمده و گزینه های متعددی سودای آمدن به ماراتن نفس گیر انتخابات در فومن و شفت را دارند.
ندای گیلان: بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی : آن نمایندهی مجلسی که با پول فلان شرکت و فلان کمپانی و فلان ارباب و فلان پولدار توی مجلس بیاید، مجبور است آنجائی که آنها لازم میدانند، قانون جعل کند، قانون بردارد، توسعه و تضییق در قانون بکند این نماینده به درد مردم نمیخورد. اینها را باید مردم مراقب باشند!
حجت الاسلام یعقوب شادمند: حجت الاسلام شادمند در استانهای البرز و قزوین امور قضایی انجام داده اما در سطح منطقه فومن و شفت، برادران او مهمترین حامیانش هستند و از آنچه بر می آید اخوین شادمند با دست پر از کاندیداتوری حجت الاسلام حمایت خواهند کرد. قابل توجه است که پیشرفت و نفوذ شادمند در مناطق مختلف فومن و شفت بسیار با رشد همراه بوده و توانسته خیلی از نیروها و لیدرهای انتخاباتی منطقه را جذب خودش کند اما این یاران سیاسی چقدر با این روحانی اهل روستای حلقه سر فومن وفادار خواهند ماند، باید منتظر آینده و تغییر و تحولات سیاسی و همچنین ورود چهره های جدید ماند. اما در حال حاضر وی تشکیلات خوبی را تدارک دیده و شانس خوبی برای حضور مقتدارانه در را انتخابات دارد.
سرهنگ ولی مهدوی نیا: ولی مهدوی نیا که اصالتاً اهل روستای ملار آلیان می باشد، یکی از افراد خوشنام منطقه در بین بسیجیان هست که سرهنگ بازنشسته سپاه می باشد. وی سابقه فرماندهی سپاه در شهرستانهای شفت، فومن و صومعه سرا را هم در کارنامه خودش دارد. البته تبلیغات وی در حد وسیعی نیست و هنوز فعالیت های خود را جدی آغاز نکرده اما در شفت و فومن نفوذ سیاسی خوبی دارد.
حاج مهدی افتخاری: مهدی افتخاری فرزند شهید محمد حسین افتخاری، نماینده فقید فومن که در زلزله سال ۶۹ در حین خدمت رسانی به مردم به شهادت رسید، می باشد و از این رو به لحاظ شباهت های کلامی و جسمانی با پدر از محبوبت های ویژه ای برخوردار است. مهدی افتخاری در چند دوره گذشته، قصد کاندیداتوری نموده اما در هر دوره دقیقه ۹۰ از تصمیم خود منصرف شده است. در فومن گروهی به نام یاران افتخاری هنوز هم در انتخابات ها نقش تعیین کننده دارند.حضور او و همچنین صراحت کلامی اش حتماً شب های انتخابات را در فومن و شفت داغِ داغ خواهد کرد. البته گروهی با عنوان یاران شهید افتخاری در فومن تشکیل شده است که معمولاً در انتخابات مجلس و شورای شهر فعالیت هایی انجام می دهند و قطعاً حاج مهدی روی این گروه حساب ویژه ای باز خواهد کرد. اما باید به انتظار نشست و دید که آیا حاج مهدی عزم آمدن دارد و یا خیر!
سید نورالدین نعمتی: سید نورالدین (فرزند حاج شمس الدین) از خانواده ای مذهبی و مورد وثوق در منطقه فومنات است که خاندان وی نزد دو قوم گیلک و تالش از جایگاه والایی برخوردارند. سید نورالدین همزمان با جنگ تحمیلی به جبهه های جنگ رفت و به درجه جانبازی نائل و سپس اسیر شد و پس از آزادی در سال ۶۹ به عضویت سپاه پاسداران در آمد و بمدت ۵ سال هم فرماندهی سپاه لاهیجان را عهده دار بوده است. پیش از انتخابات شورای شهر فومن، زمزمه هایی مبنی بر حضور وی در انتخابات مجلس به گوش می رسید ولی وی به انتخابات شورای شهر پا نهاد و با حمایت حزب اله فومن با بیش از ۴ هزار رای به عنوان نفر چهارم وارد شورای شهر شد. این روزها از برخی از حامیانش و همچنین مردم شهرستان، از حاج سید نورالدین به عنوان یکی از گزینه های احتمالی مجلس یاد می شود تا در جبهه اصولگرایی شانس خود را بیازماید.
دکتر داود انصاری: داود انصاری شیخ محله، در دوره گذشته به عنوان کاندیدا از شیخ محله شهرستان شفت وارد انتخابات شد اما حضور دیرهنگام و تبلیغات اندک وی در مقایسه با رای و استقبال مردم از ایشان حائز اهمیت بود. او دکترای فیزیک دارد و از اساتید برجسته دانشگاههای گیلان می باشد که عضویت در هیئت رییسه کاراته استان گیلان هم در سوابق کاری وی دیده می شود. وی این دوره از هم اکنون فعالیت های خود را از شفت آغاز نموده و نیم نگاهی هم به فومن دارد. البته باید میزان رایزنی ها و حضورش را در منطقه بیشتر کند، چرا او هنوز در روستاهای وسیع فومن به خوبی شناخته شده نیست.
سردار سید علی آقازاده: سید علی آقازاده دافساری که روابط خاص و حسنه ای با نیروهای سیاسی شهرستان شفت دارد؛ در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم رشت وارد مجلس شد اما در دوره نهم از کورس با رقبایش بازماند. سردار سرتیپ پاسدار سید علی آقازاده دافساری فرمانده سابق بسیج و سپاه و نیروی انتظامی گیلان نیز بوده است و مهندس نیازمند که چندی پیش بخشدار مرکزی فومن بود، داماد ایشان می باشد. آقازاده از چهره های اصولگرای استان هست که قطعاً حضورش در انتخابات فومن و شفت با حمایت جبهه اصولگرایان خواهد بود. حضور آقازاده خیلی از معادلات را بر هم خواهد زد. اخیراً در مراسم سالگرد شهیده دقیقی در مسجد جامع فومن، یکی از اعضای شورای شهر رشت ، محمود باقری خطیبانی، تلویحاً از حمایت آقازاده برای انتخابات در فومن و شفت خبر داده است.
خلیل بهروزی فر: بهروزی فر که در انتخابات گذشته در مصاف تک به تک با عاشوری، شکست خورد؛ از همان ابتدای شکست، یارگیری و فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز نمود. یعنی همزمان با آغاز نمایندگی عاشوری، فعالیت های غیررسمی بهروزی فر برای انتخابات آغاز شد و تا الان هم ادامه دارد. او اینک تجربه انتخابات گذشته را هم دارد و همچنان در حال فعالیت هست اما باید به انتظار نشست و دید که چقدر یاران بهروزی فر تا پایان وی را همراهی خواهند کرد. به زعم برخی ها بهروزی فر در دوره گذشته، دروازه خالی را اوت زد و می توانست عاشوری را شکست بدهد اما مدیریت خوبی روی انتخابات نداشت. در آن سو هم عاشوری یک انتخاباتی کاربلد بود و هم تیم و تشکیلات منسجمی داشت. بهروزی فر در حال حاضر طرفداران و حامیان خوبی در فومن و شفت دارد و حتی برخی از مسئولین دو شهرستان هم برای وی غیررسمی فعالیت می کنند. تا جایی که چندی پیش در یک مسابقه والیبال در سالن ورزشی روستای دوبخشر شفت، وقتی بهروزی فر وارد سالن می شود، با استقبال مسئولین مواجه می شود و حتی میز حاوی میوه و شیرینی را یکجا از جلوی رییس اداره ورزش و جوانان شفت بلند می کنند و جلوی بهروزی فر قرار می دهند! و یا برخی از مسئولین در فومن هنگام عزیمت به منزل خود به رشت با خودروی بهروزی خود را به منزل می رسانند. با این شرایط فعلاً بهروزی فر شرایط خوبی دارد و اگر شرایط در آینده دگرگون نشود، یک پای فینال هست.
سید تقی موسویان: سید تقی، معاونِ خوش برخورد سالهای نه چندان دور فرمانداری شفت، یکی دیگر از نامزدهای احتمالی مجلس خواهد بود که وی نیز از شفت اقبال خود را می آزماید. سید تقی موسویان، احمد قاسمی و ناصر عاشوری سه دوست صمیمی سالهای پیشین بودند که اکنون هر یک در مسیری مخالف هم حرکت می کنند. احمد قاسمی تاکنون قصد کاندیدا شدن نداشته اما همواره در این سالها از رقبای عاشوری حمایت کرده است. سید تقی موسویان اما این دوره جدایی خودش را رسماً از عاشوری اعلام کرده است. به گفته خودش اگر یک رای هم داشته باشد، از صحنه کنار نخواهد رفت. وی که شهرداری انزلی را هم تجربه کرده، در دوره های اخیر از حامیان نماینده فعلی بوده اما اتفاقی که بر سر فرماندار شدنش در فومن رخ داد، وی را ترغیب به کاندیداتوری در مجلس نمود. موسویان روابط خوبی با حاج حسن کربلایی دبیر حزب موتلفه گیلان دارد. وی دو سال پیش از گزینه های نهایی برای تصدی فرمانداری فومن بود اما به یکباره اسماعیل قربان زاده جای وی را گرفت. برخی ها می گویند چون موسویان روابط خوبی با حزب الله مسجد بالامحله فومن داشت، ناصر عاشوری در انتخابش درنگ کرده و از قربان زاده استفاده نموده است. موسویان هنوز موجی برای حضورش راه نینداخته است اما بیشتر در حال گفتگو و تشریح اهداف و برنامه هایش برای چهره های تاثیر گذار در منطقه است.
رسول جماعتی: جماعتی، نماینده دوره اصلاحات در فومن و شفت، همواره با پیامک های شناخته شده اش که « شما را به یاد دارم، مرا به یاد داشته باشید»، میهمان صفحات گوشی های موبایل شهروندان فومنی و شفتی است. جماعتی در دوره ای که کاندیدا شد ، با آرای نسل جوان توانست پا به کرسی مجلس بگذارد. وی که اخیراً طی حکمی از سوی مهندس نعمت زاده وزیر صنعت معدن وتجارت به سمت قائم مقام معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور استانهای وزارت صنعت معدن و تجارت منصوب شده خیلی دلش می خواهد که این دوره شرایط حضور در انتخابات را پیدا کند. جماعتی بعد از مجلس ششم، دیگر نتوانست به صحنه برگردد. به زعم عامه مردم دلیل رد صلاحیت جماعتی همراهی وی در اتفاق تاسف بار تحصن نمایندگان در مجلس ششم بود و همان زمان روزنامه کیهان در زمان تحصن در حالی که ایشان بر روی صندلی مجلس خوابیده بودند، عکسی از ایشان انداخت و اسم وی در همان روزنامه در بین ۱۲۳ نفر تحصن کنندگان دیده می شود. جماعتی پس از دوره ششم مجلس هر چند کمتر در سطح روستاها و شهرهای فومن و شفت آفتابی شده اما با پیامک همواره مناسبت ها را تبریک و تسلیت گفته است و بیشتر در پایتخت به کارهای اداری و اقتصادی مشغول بوده است. جماعتی مهر ماه امسال ، و پس از ۷ سال، نسبت به خبر شماره ۸۶۱۱۰۲۰۷۵۷ در تاریخ ۸۶/۱۱/۹ خبرگزاری فارس واکنش نشان داده و اعلام نموده که جزو افرادی که تحصن کرده اند، نبوده است و خود را سرباز نظام و رهبری خطاب کرد. قطعاً حضور جماعتی در انتخابات محاسبات و تحلیل های فعلی را برهم می زند. چون خاطرات خوشی جوانان و مردم از وی دارند و منتظر حضور دوباره او می باشند و او با توجه به شناختی که چه خودش از منطقه دارد و چه مردم از وی دارند، نیازی نیست که از الان پا به فعالیت های تبلیغاتی و انتخاباتی بگذارد و حضور او در دقیقه نود هم تاثیرگذار است و شاید یک پای فینال باشد. همچنین وی هنوز گزینه بسیار خطرناکی است که در صورت تایید صلاحیتش ، معادلات انتخابات فومن و شفت را بر هم خواهد ریخت.
فرانک پیشگر: خانم دکتر فرانک پیشگر، استاد دانشگاه و همچنین عضو شورای شهر رشت است. وی تمام مدارک خود را از دانشگاه دولتی کسب نموده است. پیشگر پیش از عضویت در شورای شهر رشت، در فومن و شفت و در دانشگاه تدریس می کرد و عضو هیأت علمی گروه عمران دانشگاه فومن و شفت می باشد. این بانوی تحصیلکرده و توانمند فومنی در انتخابات شورای شهر رشت کاندیدا شد و توانست با بیش از ۱۵ هزار رای از بین ۳۱۴ کاندیدا کرسی دوم را به خود اختصاص دهد و با اقتدار راهی شورا شود. اخیراً شایعاتی پیرامون کاندیداتوری فرانک پیشگر در فومن و شفت به گوش می رسد. خیلی ها هم در فومن خواستار کاندیداتوری وی در برای مجلس شده اند. در صورت حضور خانم پیشگر برای انتخابات، با تمایز خود با سایر کاندیدها (به عنوان یک زن) قطعاً در جذب آرای بانوان و نسل جوان بسیار موفق خواهد بود. در خصوص پیشگر گفته می شود در صورت ورود به عرصه انتخابات معادلات بسیاری از فعالان فعلی این عرصه در حوزه فومن و شفت بهم خواهد ریخت به نحوی که به عقیده بسیاری از صاحب نظران وی حتی با یک تبلیغات کوتاه مدت هم می تواند بیش از چهل هزار بار نام خود را بر برگه آرا ببیند.
دکتر هادی نوری: استاد جامعه شناسی دانشگاه و از اعضای اعتدال گرایان گیلان یکی از اعضای اصلی حزب اعتدال و توسعه گیلان است که بر روند امور اعتدال در فومنات نقش تعیین کننده ای دارد.دکتر نوری ظاهراً اهل محله سیاه چاه فومن است که در شهر رشت سکونت دارند و از اعضای شاخص اعتدال گرایان استان هستند که از اوایل پیدایش اعتدال گرایان گیلان، ایشان را در کنار دکتر کیوان محمدی، یونس رنجکش و فیروز فاضلی مشاهده کرده ایم. همچنان که در مطالب پیشین هم عنوان شد هنوز در حوزه انتخابیه فومن و شفت؛ تعیین نامزدی فردی به عنوان کاندیدای اعتدال گرایان در هاله ای از ابهام قرار دارد و با توجه به نقش و کارکرد دکترنوری در منطقه فومنات این گمانه زنی وجود دارد که دکتر نوری در قامت کاندیداتوری اعتدال و توسعه وارد گود انتخاباتی شود و مستقیم از حمایت دولتمردان و اعتدال گرایان حزبی مورد حمایت گیرد.
البته جبهه گیری اخیر ایشان به جلسه اعتدالیون فومن به دعوت علی شفاهی و با حضور و سخنرانی دکتر احمد رمضانپور نرگسی رییس شورای ائتلاف اصلاح طلبان گیلان نیز بازتاب های خاصی داشت که عده ای آن را سودای کاندیداشدن دکتر نوری تعبیر کردند. قضیه از این قرار بود که علی شفاهی با عنوان گروه اعتدال و توسعه و به عنوان رییس ستاد دکتر روحانی در فومن اقدام به دعوت از رمضانپور و تشکیل جلسه ای با عنوان نشست اعتدال گرایان فومن می نماید که در مقابل دکتر نوری با انتشار بیانیه ای کوتاه در فضای مجازی اعلام می دارد که این دعوت از سوی گروه اعتدال گرایان رسمیت ندارد و آقای شفاهی فعلاً به دلیل برخی مسائل از گروه خارج شده اند. وی همچنین برعدم استفاده از نام اعتدال و سوء استفاده های شخصی هم تاکید کرده بود. البته نشست مذکور تشکیل شد اما این نشست شاید پایه گذار حوادث خاصی برای آینده اعتدال در فومن باشد.
حاج بهروز جلایی: حاجی بهروز را همه دوستداران انقلاب در فومن می شناسند. جانباز سرافرازی که به عنوان بزرگ حزب اله فومن در مسجد بالامحله و در بین نیروهای اصولگرا و حزب الهی فومن مورد احترام خاصی واقع است. بهروز (محمد) جلایی پس از شهیدان نظری، مرآت وآقای جعفری در واقع چهارمین فرمانده گردان ابوالفضل(ع) از لشکر قدس گیلان در دوران دفاع مقدس بوده است. ایشان متولد و ساکن شهر فومن هستند که به عنوان رییس بسیج اساتید استان گیلان و عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان هم می باشند. بهروز جلایی علاوه بر هدایت نیروهای حزب الهی در فومن، در مرکز استان نیز جایگاه بزرگی در شورای راهبردی حزب الله گیلان دارد و به عنوان عضو ارشد شورای راهبردی حزب الله گیلان فعالیت می نماید.
این جانباز شیمیایی و قطع عضو که نقش محوری و اساسی در مسائل انتخاباتی و سیاسی شهرستان فومن را دارد، در بین گروهها و اقشار حزب الهی و اصولگرای فومنات از محبوبیت ویژه ای برخوردار است و همواره این قشر خواستار نامزدی ایشان در انتخابات مجلس شده اند. هر چند بهروز جلایی با توجه به وضعیت جسمانی اش حاضر به پذیرش این درخواست نشده و اعتقاد دارد که پیگیری امورات مجلس و مردم نیروی جسمانی می خواهد اما با توجه به حضور جعفرزاده نماینده رشت با ویلچر درمجلس، مجدداً حامیان حاج بهروز را بر آن داشته تا مجدداً از وی برای کاندیداتوری دعوت به عمل بیاورند. البته شورای راهبری حزب الله گیلان قطعاً در انتخابات مجلس برنامه های ویژه ای خواهد داشت و حتی به گفته حاج بهروز در هفته های گذشته در دیدار نیروهای اصولگرای گیلان با علما و بزرگان در تهران و قم بحث انتخابات نیز مطرح شده است. حال می توان از بهروز جلایی به عنوان یکی از گزینه های احتمالی برای کاندیدا شدن نام برد که قطعاً با حضور ایشان یک قطب از انتخابات با طعم اصولگرایی مشخص خواهد شد.
مهندس احمد قدیمی: شهردار جوان و سابق شهر فومن که این روزها در جرگه اعتدال گرایان دیده می شود، در زمانی که کاندیدای شورا هم می شد رای بالایی می آورد و در دوره ای که بر صندلی شهرداری فومن تکیه کرد؛ با اخلاق، منش و عملکرد خود توانست جایگاه و محبوبیت خوبی را نزد شهروندان فومنی کسب کند. احمد قدیمی دانشجوی دوره دکتری رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری است که از نظر سیاسی هم اکنون در جمع اعتدال گرایان فومن حضور و فعالیت دارد.
وی سابقه تدریس و معلمی در مدارس شهرستان شفت را هم در کارنامه خود دارد و با توجه سن جوانی خود تجربیاتی خوبی را در عرصه مدیریتی پشت سر گذاشته است. این روزها اعتدال در فومن حال و روز باثباتی ندارد. و گروه های اعتدال گرا در قالب چند طیف در حال فعالیت هستند و حتی اختلافاتی بین گروه اعتدال گرایان استان با ستاد شهرستان هم به چشم می آید. از سوی دیگر اعتدال هنوز بر روی گزینه ای برای انتخابات در فومن و شفت به اجماع نرسیده و شاید احمد قدیمی را این بار در قامت کاندیدای مجلس و با حمایت اعتدال گرایان ببینیم. هر چند احمد قدیمی بی میل به کاندیداتوری در فومن و شفت نیست و قطعاً حضور ایشان با استقبال نسل جوان و فرهیخته جامعه روبرو خواهد شد اما باید دید که آیا اعتدال گرایان به صورت جدی از وی حمایت خواهند کرد؟ هر چند قدیمی در سطح شهر فومن حامیان خوبی دارد و رای خوبی کسب خواهد کرد اما آیا او چقدر می تواند در سطح روستاهای فومن و شفت خوب عمل کند و اعتماد روستاییان را به خودش جلب کند؟، باید به انتظار آینده نشست. البته هنوز هیچ علائمی از کاندیداتوری ایشان برای مجلس ندیده ایم، جز حضور در جلسات اعتدال در سطح شهرستان و استان.
علیرضا علیدوست: علیدوست جوان فهیم بخش سردار جنگل پس از اخذ پروانه وکالت، کار اجرایی و سیاسی خود را از دهیاری روستای میان رز بخش سردارجنگل فومن آغاز نمود و چند دوره به عنوان دهیار روستا به مردم خدمت کرد. اما همان زمان که دهیار بود، روزی به یحیی یوسف پور بخشدار توانمند و دوست داشتنی سابق بخش سردار جنگل گفت که قصد دارد ابتدا در شورای شهر فومن و سپس در انتخابات مجلس خود را کاندیدا نماید. او پس از چند سال بخشی از این مهم را عملی کرد و کاندیدای شورای شهر شد. و توانست با اقتدار و کسب ۴۵۰۰رای به عنوان نفر سوم وارد شورا شود.
علیدوست به همراه مهیار ابراهیمی، هر دو از روستای میان رز، به عنوان اولین تالش زبانانی هستند که توانستند وارد شورای شهر فومن شوند. اما اکنون کار به مرحله سوم رسیده و علیدوست قصد دارد کاندیدای مجلس شود و در این مسیر تبلیغات و رایزنی های هدفمندی را ترتیب داده است و به خوبی در حال پیش روی هست. علیدوست پس از حضور در انتخابات شوراها در فومن و موفقیت او در این انتخابات، اعلام کرد که در انتخابات مجلس شرکت می کند. او حتی در مقطعی از نماینده فعلی انتقاد نمود و در سطح روستاها یارگیری کرد. البته علیدوست با زیرکی خاصی هنوز هم به این فعالیت ها ادامه می دهد. علیدوست پتاسیل کاندیداشدن و حضور مقتدرانه در انتخابات را دارد اما آیا این دوره پا به انتخابات می گذارد یا خیر، هنوز این مساله در هاله ای از ابهام قرار دارد. او از حمایت رسانه ها هم برخوردار هست و دوستان رسانه ای خوبی در سطح شهرستان دارد. قطعاً حضور علیدوست از بخش سردارجنگل موج جدیدی از شور انتخاباتی در بین مردم این بخش در انتخابات ایجاد خواهد کرد.
علی میرزایی: مهندس میرزایی که در دوره قبلی نماینده فومن بود، در دوره فعلی نتوانست صلاحیت خودش را اخذ نماید و میدان را برای بهروزی فر در رقابت با عاشوری خالی گذاشت. اما میرزایی در این دوره ظاهراً مشکل صلاحیت نخواهد داشت. میرزایی که سابقه بخشداری و فرمانداری فومن و یک دوره هم نماینده گی شهرستان فومن و شفت را در سوابق خود می بینید، بی میل نیست که این دوره هم به میدان بیاید و با رقیب دیرینه خود ناصرعاشوری دست و پنجه نرم کند. میرزایی در دوره هشتم در رقابت با ناصر عاشوری پیروز میدان شد و ائتلاف گروههای سیاسی منطقه با وی سبب شد تا وی برای اولین بار ردای نمایندگی مجلس را بر تن کند. وی توانست طرح هایی چون فولاد فومن را برای منطقه به ارمغان بیاورد. وی که تعامل خوبی با سرمایه گذاران استان و خارج از استان دارد، این دوره هم قصد دارد با ورود به مجلس کارهای نیمه کاره ای که از دوره نمایندگی اش شروع شده را به پایان برساند. از سوی دیگر مذاکراتی با مهندس میرزایی صورت گرفته تا وی به عنوان گزینه اعتدال در فومن و شفت کاندیدا شود!
ناصر عاشوری: نماینده فعلی فومن و شفت که همواره با رای بالای شفتی، کسری خود را در فومن جبران می کند، سالهاست که در عرصه سیاسی منطقه حضوری با ثبات دارد. از دوره پنجم به انتخابات ورود کرد و به عنوان اولین تالش زبان به مجلس وارد شد. در دوره ششم جای خود را به جماعتی داد و در دوره هفتم مجدداً کرسی مجلس را با شکست میرزایی از رسول جماعتی پس گرفت. در دوره هشتم جای خود را به مهندس میرزایی داد و در دوره نهم با غلبه بر بهروزی فر دوباره پا به مجلس گذاشت. وی که اکنون تجربه بالایی در عرصه های سیاسی کلان کشور دارد، در ادواری که نماینده هم نبوده از موقعیت های سیاسی ویژه ای برخورداربوده است، از جمله مشاور وزیر اقتصاد، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند، معاون پارلمانی وزیر بازرگانی ، مشاور عالی وزیر بازرگانی و…
حاج ناصر عاشوری در فومن خدمات شایسته ای را در بخش عمران و آموزش عالی از خود برجای گذاشته است. از کار های خوب او دعوت وی از مهندس موسوی رهپیما برای سرمایه گذاری در فومن بود که با ورود موسوی رهپیما مدیر عامل فومن شیمی شاهد ساخت یکی از بزرگترین دانشکده های فنی کشور که زیر نظر دانشگاه تهران می باشد. همچنین احیای کارخانه چای فومنات، ساخت مدرسه خوابگاه دانشجویی و همچنین اخیراً ساخت یک مجموعه ورزشی از کارهای خوب مهندس موسوی بود. عاشوری همچنین خدمت دیگری هم کرده اینکه کار فولاد فومن را که سنگ بنایش را مهندس میرزایی گذاشته بود، پیگیری کرد و آن را به دست سرمایه گذاری توانا سپرد و اکنون یکی از شرکت های زیرمجموعه بانک آینده در حال آماده سازی فولاد فومن می باشد.
از ویژگی های عاشوری این است که بازی انتخابات را خوب بلد هست و تحلیل های درستی درباره انتخابات دارد و همچنین از تشکیلات منسجمی برخوردار است و نیروهای وفاداری دارد. از نظر تفکر سیاسی نیز معمولاً وی حالت میانه روی دارد و البته نسبت به گذشته خود خیلی متحول شده و با فکری باز و روشن اوضاع را رصد می کند. عاشوری در این دوره هم قطعاً کاندیدا خواهد شد اما رقیب جدی اش در این دوره چه کسی خواهد بود، هنوز به درستی معلوم نیست چون آرایش انتخاباتی شکل نگرفته و وضعیت کاندیداها مشخص نیست.
توضیح: از شگفتی های انتخابات فومن و شفت این است که فضای انتخابات در ۱۰ روز آخر دو قطبی می شود و این موجب می شود که سایر کاندیداها رای بسیاری کمتری را کسب کنند و هنوز تا انتخابات زمان باقی است و باید منتظر ماند که آیا با ورود چهره های توانمند فضای دو قطبی انتخابات فومن شکسته خواهد شد یا خیر. و بحث دیگر اینکه با توجه شرایط سیاسی حاکم بر کشور آیا دولت اعتدال برنامه خاصی برای انتخابات فومن و شفت دارد یا خیر. هر چند دولت نسبت به نمایندگان گیلان جز چند حوزه، نگاه چندانی ندارد زیرا به واسطه حضور دکتر نوبخت ، اکثریت نمایندگان گیلان همسو با سیاست های دولت عمل می کنند. ضمناً آنچه در بالا به عنوان معرفی کاندیداها مطرح شد، صرفاً جهت اطلاع رسانی بوده تا با ورود چهره های مختلف و تفکرات فضای انتخاباتی خوبی را در سطح فومن و شفت شاهد باشیم تا مردم بتوانند در سایه شایسته سالاری به یک انتخاب اصلح دست پیدا کنند./زبان گویا
Friday, 22 November , 2024