به گزارش ندای گیلان از رودسر،حجت الاسلام محمد صفری در نشست مشترک اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در چابکسر بر لزوم ایجاد ساز و کارهای مناسب برای مقابله با بحرانهای احتمالی ناشی از شرایط اقلیمی تاکید و اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و برآورد آمارها در زمان جبران خسارت و انعکاس به موقع آن به مقامات عالی ضروری است.
وی با بیان اینکه استانهای شمالی به ویژه گیلان متأثر از نوع، شرایط اقلیمی و تنشهای آبی خاص است، افزود: باید توانیم تدابیر لازم و سازنده برای کاهش خسارتها پیش بینی شود.
حجت الاسلام صفری با اشاره به اینکه متأسفانه امروز بسیاری از تأسیسات، ابنیه و اراضی کشاورزی به علت بارشهای سیل آسا دچار خسارت میشود، تأکید کرد: این خسارتها باید برآورد و گزارش شود.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان به وقوع سیل سال ۹۷ شهرستان املش اشاره و اظهار کرد: در این حادثه سه پل تخریب شد و روند ساخت این پلها با شرایط مالی که در کشور حاکم است به کندی پیش میرود.
وی بیان اینکه در گیلان ۵۴ رودخانه با پتانسیل طغیانی وجود دارد که ۱۸ رودخانه مربوط به شهرستانهای رودسر و املش است، تصریح کرد: باید نگاه ویژه ای در این زمینه داشته باشیم.
لزوم ساماندهی رودخانههای طغیانی رودسر
فرماندار رودسر در ادامه این نشست بر لزوم ساماندهی رودخانههای طغیانی این شهرستان با بهرهگیری از همه توان و قابلیت تاکید کرد، اظهار کرد: رودسر به لحاظ موقعیت جغرافیایی دستخوش بحرانهای طبیعی است و در چنین شرایطی نگاه ویژه به این وضعیت اجتناب ناپذیر است.
محمد مهدی مظفری ادامه داد: شهرستان رودسر توان و اراده لازم را دارد تا اقداماتی برای رفع مشکلات انجام دهد.
فرماندار رودسر با اشاره به اینکه در بارندگیهای اخیر ۴۵ نقطه شهرستان به شدت درگیر سیل بود، بیان کرد: اگر میخواهیم آنها را اصلاح و جبران کنیم هزینههای زیادی بر باید انجام شود.
وی ساماندهی رودخانهها را یکی از مهمترین توان و ظرفیت شهرستان برای پیشگیری عنوان و تصریح کرد: روش قانونی برای ساماندهی رودخانهها این است که این شرایط را به لحاظ برخورداری از توان داخلی مدیریت کنیم.
Saturday, 23 November , 2024