به گزارش ندای گیلان،مهندس اکبرزاده با اشاره به اینکه از آغاز کشت برنج در گیلان حدود ۲۰ هزارهکتار معادل نه درصد از اراضی کشاورزی نشاء شده اند، گفت: پیش از این در ۲۳۸ هزار هکتار از اراضی خزانه گیری برنج انجام شده بود.
مدیر زراعت جهادکشاورزی استان گیلان افزود: با توجه به شرایط فعلی شیوع بیماری کرونا توصیه هایی برای کشاورزان برنجکار به جهت فراهم کردن محیط امن کشت و کار پیشنهاد می شود که رعایت آن می تواند موثرترین راه جلوگیری از شیوع آن با توجه به نظرات متخصصین اهل فن باشد.
وی، توجه بیشتر به کشت مکانیزه برنج که موجب کاهش هزینه تولید و عدم استفاده از کارگرهای نشاکار و افزایش ایمنی و سرعت در انجام کار و خروج هر چه سریع تر از مزرعه می شود را ضروری دانست.
مهندس اکبرزاده تصریح کرد: همچنین عدم بکار گیری کارگران متفرقه و غیر بومی نشاکار در امر کشت و کار برنج باید مورد توجه باشد.
وی افزود: می توان با استفاده بیشتر از ظرفیت بانک های نشاء در سطح روستا و توسعه آن و همچنین تشویق و ترغیب کشاورزانیکه در پرورش نشاء مکانیزه برنج مهارت دارند، در افزایش سطح کشت مکانیزه اقدام اساسی صورت بگیرد.
مهندس اکبرزاده خاطر نشان کرد: برنجکاران در حد امکان می بایست از اعضای خانوار خود در امر کشت و کار برنج به خصوص در مرحله نشاکاری استفاده کنند ضمن اینکه رعایت فاصله ایمنی توسط کارگران نشاکار مورد تاکید فراوان است.
Friday, 22 November , 2024