به گزارش ندای گیلان از رشت،هادی بابایی با اشاره به طرح تشدید نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی گیلان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی این طرح که از دیروز ۲۰ اسفند در گیلان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان در استان ادامه دارد.
وی با اشاره به نظارت شبانه روزی ۲۲ گروه ثابت و ۲۲ گروه سیار در قالب گشتهای دامپزشکی در گیلان در این مدت، افزود: در این طرح ، ۴۲ بازرس بر فعالیت ۴۳ هزار و ۲۵۰ واحد تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان به ویژه مناطق ییلاقی نظارت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان افزود: قصابیها باید در حضور مشتری گوشت را چرخ کنند و مردم از خریداری گوشت چرخ کرده آماده در قصابیها خودداری کنند.
بابایی از فعالیت ۳ کشتارگاه صنعتی دام و ۸ کشتارگاه صنعتی طیور در گیلان خبر داد و از شهروندان خواست از خرید هرگونه فرآوردههای خام دامی بدون برچسب سازمان دامپزشکی خودداری کرده و هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا روی برچسب مخصوص دقت کنند.
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد: محصولات پروتئینی و دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و بهداشتی که محصولات را در یخچال نگهداری میکنند، خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان همچنین از مردم و گردشگران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص عرضه فرآوردههای خام دامی ، با شماره تلفنهای ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
Saturday, 23 November , 2024