به گزارش ندای گیلان از رشت،صالح محمدی در گفتگو یی اظهار کرد: در راستای برنامهریزی کشور برای خودکفایی و حمایت از زنجیرههای تولید گوشت بوقلمون، دو واحد جدید بوقلمون مادر گوشتی با ظرفیت ۱۳,۰۰۰ قطعه به زودی به این واحدها اضافه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه کشور از واردات جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی بینیاز میشود، گفت: تولید جوجه بوقلمون در استان گیلان تا پایان مهر ماه به بیش از ۲ میلیون قطعه رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۹ درصد افزایش داشته است.
به گفته محمدی، در حال حاضر، ۳ کارخانه جوجهکشی بوقلمون با ظرفیت کل حدود یک میلیون قطعه در گیلان فعال هستند که عمده جوجه بوقلمونهای کشور از تخممرغهای خوابانده شده در دستگاههای این کارخانهها تولید میشود.
وی با بیان اینکه ۲۰ واحد بوقلمون گوشتی به ظرفیت حدود ۱۱۹ هزار قطعه در استان گیلان فعال هستند، افزود: از جوجهریزی حاصل از این واحدها تا پایان مهرماه بیش از ۱,۶۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲.۷ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیتهای مناسب استان گیلان برای توسعه پایدار صنعت بوقلمون کشور بیان کرد: با حمایتهای معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان و وجود زیرساختهای مناسب، سرمایهگذاری مناسبی توسط بخش خصوصی در استان صورت گرفته است.
محمدی تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور حدود ۷۵۰ گرم است که طبق برنامهریزیهای وزارت جهاد کشاورزی، این میزان باید به یک کیلوگرم افزایش یابد.
Monday, 25 November , 2024