سرهنگ «حامد شادبهر» فرمانده انتظامی رضوانشهر اظهار داشت: عوامل پلیس امنیت و اطلاعات این شهرستان با حضور و اقدام به موقع مانع از خودکشی مرد ۵۰ ساله شدند.

به گزارش ندای گیلان از رشتفرمانده انتظامی رضوانشهر گفت: عوامل پلیس امنیت و اطلاعات این شهرستان با حضور و اقدام به موقع مانع از خودکشی مرد ۵۰ساله شدند.

سرهنگ «حامد شادبهر» در تشریح این خبر اظهارداشت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه مردی به قصد خودکشی، تصمیم به پریدن از بالای پل هوایی در شهر رضوانشهر را دارد، بلافاصله ماموران به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی به حضور به موقع پلیس در محل مورد نظر اشاره کرد و گفت: پس از تلاش‌های ماموران و دعوت به آرامش، این مرد ۵۰ ساله از اقدام به خودکشی منصرف و انگیزه خود از این کار را مشکلات شخصی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر در پایان ریشه‌یابی مشکلات شخصی و اختلالات و فشارهای روحی و روانی را نیازمند بهره‌گیری از روانشناسان مجرب دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای دریافت هرگونه مشاوره در خصوص رفع مشکلات شخصی خود به مشاوران انتظامی مستقر در کلانتری‌ها مراجعه و به صورت رایگان از خدمات ارائه شده در این مراکز بهره‌مند شوند.

،