شهردار رشت با بیان اینکه نگاه مدیریت شهری انجام کارهای زیر بنایی برای رفع مشکلات اقشار آسیب پذیر است گفت: درک مبتلایان به اتیسم باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود
به گزارش ندای گیلان، جشن بزرگ حامیان اوتیسم گیلان با حضور محمد علی ثابت قدم شهردار رشت ، حسین نحوی نژاد معاون بهزیستی کشور؛ محمد رضا پارسی مدیر کل بهزیستی گیلان، جبار کوچکی نژاد و محمد صادق حسنی نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، منوچهر جمالی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی و جمعی از هنرمندان گیلانی از جمله انوش نصر ، سرکار خانم دریا مجد و فرشاد پیوس برگزار شد.
در این مراسم دکترسید محمد علی ثابت قدم با اشاره به مشکلات که خانواده های دارای فرزند اتیسم با آن مواجه هستند اظهار داشت : از معاونت خدمات شهری شهرداری و بهزیستی استان که امکان برگزاری مشترک این جشن را ایجاد کردند تشکر میکنم.
شهردار رشت نگاه اصولی برای رفع مشکلات اقشار آسیب پذیر را مورد تاکید قرار داد و افزود: ما در آزمایش الهی در قبال این عزیزان قرار داریم.
شهردار رشت با بیان اینکه مسئولان شهری و محلی تمام همت خود را برای رفع مشکلات این قشر باید معطوف سازند تصریح کرد: باید نشان دهیم که تا چه میزان داده ها و داشته های ما برای شهروندان دارای خروجی است.
دکتر ثابت قدم خاطرنشان کرد: خواهش من از کلیه عزیزان این است که در ابتدا جامعه را برای درک مبتلایان به اختلالات اتیسم آماده سازند چرا که این درک زمینه را برای حل مشکلات این افراد فراهم میسازد.
وی با بیان اینکه باید برای رفع مشکلات همه در کنار هم باشیم گفت: در مورد کمک های حوزه مدیریت شهری با توجه به سیاستهای تشویقی آموزشی می تواند نگاه پیشگیرانه را در جامعه نهادینه سازد.
شهردار رشت گفت: برای انجام یک کار ماندگار لایحه ای از سوی شهرداری رشت به شورای اسلامی برای چگونگی کمک به این قشر و رفع مشکلاتشان فرستاده می شود.
دکتر ثابت قدم انجام کار زیر بنایی برای رفع مشکلات این افراد گفت: ایجاد یک مرکز توانبخشی مشترک با همکاری شورا ،شهرداری و بهزیستی استان می تواند به خانواده های این افراد در رفع مشکلات بسیار کمک کند.
شهردار رشت گفت: زیر فضاهای این کار مشخص است و استاندارد های آن تعریف شده است و مالکیت فضا در اختیار سازمان دیگری است و این کار زیر بنایی است و از انجام کارهای مقطعی بسیار اثرگذار تر است.
دکتر ثابت قدم تصریح کرد: برای درک مبتلایان به اتیسم در جامعه باید تلاش شود این امر به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود.
برای بالا بردن سطح کیفی زندگی کودکان اتیسم برنامه ریزی می شود
رضا رسولی رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی رشت نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در چنین مراسمی اظهار داشت: امیدوارم این مراسم شروعی برای در کنار هم بودن باشد .
وی درک درست از شرایط را لازمه خدمت رسانی در هر حوزه ای عنوان کرد و گفت: مسئولان شهری تلاش خواهند کرد فضای بهتری را برای برای خدمت رسانی به کودکان اتیسم و بالا بردن سطح کیفی زندگی آنها در دستور کار قرار دهند .
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی رشت تاکید کرد: باید با اتحاد در کنار هم باشیم مراسم امروز فضایی پر از مهر و محبت است و باید این فضا در سایر حوزه های برنامه ریزی شهر ادامه داشته باشد.
کودکان اتیسم نیازمند درک و پذیرش جامعه هستند
فاطمه شیرزاد رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی رشت در این مراسم با بیان اینکه کودکان اتیسم نیاز مند درک و پذیریش جامعه هستند گفت: باید این فرهنگ در جامعه گسترش یابد.
رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی رشت تاکید کرد: باید مسئولان استانی و نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات بیمه ای کودکان اتیسم تلاش کنند.
وی با اشاره به بودجه سال ۹۵ برای کمک به کودکان اتیسم تصریح کرد: از بانیان این جشن شهردار رشت و سازمان بهزیستی تشکر ویژه دارم چرا که چنین مراسم هایی در شناسایی اتیسم به جامعه بسیار اثر گذار است.
شیرزاد نگاه انسان مدارانه در مدیریت شهری را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با عشق ورزی برای رفع مشکلات همه در کنار هم باشیم و از نمایندگان مجلس می خواهیم که جلوه های این عشق ورزی را در حمایت از کودکان اتیسم در مجلس به نمایش بگذارند.
لزوم آشنایی جامعه با اتیسم
مظفر نیکومنش نودهی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی رشت نیز در این مراسم با بیان اینکه اتیسم بیماری نیست گفت: اتیسم یک موضوع ناشناخته است و به خاطر ناشناخته بودن از چشم خیرین پنهان مانده است.
وی تاکید کرد: مسئولان جامعه دست به دست هم می دهیم و اتیسم را به خیرین معرفی می کنیم و هر چه توان داریم برای خدمت به این عزیزان به کار می گیریم.
حجت جذب عضو شورای اسلامی رشت نیز در این مراسم با اشاره به مشکلاتی که خانواده های دارای فرزند اتیسم با آن در گیر هستند گفت: نگهداری و درمان این کودکان هزینه های مالی بسیاری را بر خانواده ها تحمیل می کند.
عضو شورای اسلامی رشت گفت: شورای اسلامی و مدیریت شهری با تمام وجود در کنار این خانواده ها است و هر کاری از دستشان برآید دریغ نمی کند.
۲۵۰۰ کودک اتیسم در ایران/افتتاح نخستین مرکز نگهدای موقت کودکان اتیسم در گیلان
در این مراسم حسین نحوی نژاد معاون بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ کودک اتیسم در کشور در ۶۰ مرکز توانبخشی در کشور پذیرش شده اند گفت: کودکان اتیسم را نباید از خانواده ها جدا کنیم بدین منظور مرکز نگهداری موقت را تعریف کردیم.
وی با اشاره به افتتاح اولین مرکز نگهداری موقت در گیلان گفت: غربالگری اتیسم در کشور از نیمه دوم سال آغاز می شود.
۳۰۰ کودک اتیسم مددجوی بهزیستی گیلان هستند
در ادامه این مراسم محمد رضا پارسی مدیر کل بهزیستی گیلان با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی در مجموع ۴۳ هزار نفر از مددجویان را تحت پوشش دارد گفت: ۳۰۰ کودک اتیسم تحت پوشش سازمان بهزیستی گیلان هستند.
حمایت نمایندگان مجلس استان از کودکان اتیسم
جبار کوچکی نژاد و محمد صادق حسنی نمایند گان مردم رشت در مجلس و نیز منوچهر جمالی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی در این مراسم حمایت خود از کودکان اتیسم را اعلام کردند و نیز بیان داشتند که موضوع بیمه این کودکان را پی گیری خواهند کرد .
داود قیصر نژاد رئیس انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم به بیان مشکلات خانواده های دارای کودک اتیسم پرداخت و از مسئولان خواست در جهت رفع مشکل بیمه پایه ای این عزیزان همت ویژه ای داشته باشند.
در این مراسم کتاب اینجا خیالهایم را بافتم برای کمک به کودکان اتیسم به فروش گذاشته شد که مدیر کل کتابخانه های گیلان ،محمد صادق حسنی نماینده مردم رشت در مجلس و نیز فرشاد پیوس هر کدام چندین جلد از این کتاب را خریداری کردند.
Saturday, 23 November , 2024