کاظمی گفت:تا پایان سال 96 حدود 196 نفر را از طریق آزمون و شناسایی نخبگان در حوزه‌های اداری,کشاورزی, زیست محیطی و خدماتی استخدام خواهیم کرد.

به گزارش ندای گیلان،فرزین کاظمی نوری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در رشت اظهار داشت: چارچوب عملکرد شرکت کشت و صنعت خزر در زمینه‌های اقتصادی, زیست محیطی و فرهنگی است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خزر گفت: در سال 1390 سایت 18 هکتاری را از سازمان منابع طبیعی تحویل گرفتیم و فعالیت شرکت کشت و صنعت خزر را در سایت جنوب گیلان آغاز کردیم.

کاظمی نوری با بیان اینکه از سال 90 تا امروز 65 متخصص در زمینه کشاورزی به ما کمک کردند بیان کرد: امسال فاز نخست بزرگترین پروژه اقتصاد مقاومتی را در جنوب گیلان افتتاح کردیم.

وی تصریح کرد: بعد از راه‌اندازی باغ زیتون در جنوب گیلان آمادگی داریم در زمینه زیست محیطی نیز پروژه‌هایی را آغاز کرده و همچنین در زمینه مباحث دانش بنیان فعالیت کنیم.

کاظمی نوری با اشاره به اهداف شرکت کشت و صنعت خزر در 5 سال آینده ابراز داشت: بحث تخصصی ما در زمینه صادرات زیتون و فرآوری زیتون است و در 5 سال آینده 10 محصول فرآوری شده را به کشورهای دیگر صادر می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خزر مشکل زیست محیطی را پس از معضل بیکاری مهمترین مشکل حال حاضر استان گیلان عنوان کرد و گفت: تا پایان سال 96 حدود 196 نفر را از طریق آزمون و شناسایی نخبگان در حوزه‌های اداری,کشاورزی, زیست محیطی و خدماتی استخدام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 8 طرح اقتصاد مقاومتی را در جنوب گیلان در حال اجرا داریم عنوان کرد: این طرح‌ها شامل باغ زیتون, استخرماهیان سرد آبی و صنایع فرآوری شده است که سایت 18 هکتاری زیتون به مرحله بهره برداری رسیده است.

کاظمی نوری توجه به بنگاه‌های زودبازده را تنها راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی دانست و بیان کرد: آمار بیکاری گیلان با توجه به ظرفیت گردشگری, صنعت و کشاورزی غیرقابل باور است و امیدواریم با مشارکت بخش دولتی و خصوصی این مشکل برطرف شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خزر با بیان اینکه مشکلات کشاورزی تا حدودی ما را تحت الشعاع خود نیز قرار داده بود، اظهار داشت: یکی از این مشکلات، انتقال آب بود و برای حفاری چاه، مدیریت انجام نمی‌شد.

وی با بیان اینکه زیتون‌های ما به‌صورت ارگانیک کشت می‌شوند و استفاده از کودهای شیمیایی در دستور کار ما قرار ندارد، گفت: در زمینه آفت زیتون تا حدودی در امان بودیم اما در سال 95 بین 20 الی 30 درصد از محصولات ما تلف شدند.

end/tasnim