در چند روز گذشته در خبرها آمده بود که برخی دلالان پیوند اعضا با استفاده از امکانات بیمارستان های بین المللی اقدام به صدور اعضای بدن انسان به کشورهای دیگر می کنند.

ندای گیلان:در چند روز گذشته در خبرها آمده بود که برخی دلالان پیوند اعضا با استفاده از امکانات بیمارستان های بین المللی اقدام به صدور اعضای بدن انسان به کشورهای دیگر می کنند.

به گزارش خزرآنلاین، به همین منظور به سراغ دکتر حسن تأمینی و دکتر محمد حسین قربانی نمایندگان گیلان در کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی رفتیم تا نظرات آنها را جویا شویم.

آقای دکتر تأمینی موضوعی در کمیسیون بهداشت مطرح شده مبنی بر اینکه بعضی از دلالان پیوند اعضا، این اعضا را به کشورها خارجی  از جمله کردستان عراق و … صادر می کنند. آیا این امر از نظر قانونی تخلف محسوب می شود؟ آیا دانشگاه علوم پزشکی با آن مقابله می کند؟

این امر خلاف و ممنوع است. این مسئله در حدود 8 ماه پیش مطرح شد و این قضیه هم از ایران به کشورهای دیگر و هم از کشورهای دیگر به ایران بوده است.
هزینه و خدماتی که به بیماران خارجی داده می شود چگونه است؟
20 درصد بر هزینه ها افزوده می شود که باید این کار انجام شود اما قانون نیست بلکه اختیاری است.
آیا داروخانه ها هم می توانند داروها را گران تر به افراد خارجی بدهند؟

بله می توانند.
آقای دکتر قربانی اخیرا در خبرها اعلام شد که ما بیمارستانی تحت عنوان بین المللی نداریم و مجوزی صادر نشده است و فقط از این الفاظ استفاده می شود. این بیمارستان ها یک سری افراد خارجی را پذیرش می کنند که نرخ خدماتشان با نرخ خدمات افراد ایرانی متفاوت است آیا این قانونی است؟

من خبری راجع به این موضوع ندارم.

در مورد داروها هم نرخ متفاوت است نظر شما چیست؟

من بعید می دانم که همچنین موضوعی باشد چون ما  بحث انسان دوستانه داریم انجام می دهیم و بعید می دانم که دو تعرفه برای افراد ایرانی و خارجی داشته باشیم.

پیوند عضو برای یک ایرانی با افراد خارجی امکان دارد؟

پیوند عضو ایرانی به غیر ایرانی ممنوع است و این شامل قانون می باشد.

خزرآنلاین