به گزارش ندای گیلان، سید مازیار سیدنژاد در جلسه هماهنگی اجرای طرح آموزش مدیریت پسماند روستایی با تشریح فرآیند تدوین مدل اجرایی طرح مذکور با بهره گیری از تجارب پیشین و بهره مندی از نقطه نظرات تشکل های مردم نهاد زیست محیطی اظهار کرد: آموزش گروه های مرجع روستایی همچون دهیاران، اعضاء شورای اسلامی روستاها، معلمان مدارس روستایی، بهورزان خانه های بهداشت روستایی، مسئولان پایگاه های بسیج روستایی، اعضاء هیات امنای مساجد روستاها و سایر افراد و مجموعه های تاثیرگذار در روستاها موضوع اصلی این پروژه است.
عضو هیئت مدیره سازمان مدیریت پسماند شهرداری های استان با اشاره به اینکه در دهه های اخیر به دلیل تغییر الگوی زندگی و مصرف شاهد افزایش تولید زباله و خروج آن از روستاها هستیم، اجرای طرح را موجب کاهش زباله از روستاها از طریق تفکیک از مبدا و اجرای کمپوست خانگی برای زباله های تر توسط خانوارهای روستایی اعلام کرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان در ادامه شبکه سازی و تشکیل حلقه های مدیریت پسماند از طریق تشکل های مردم نهاد در روستاهای هدف را از دیگر اهداف طرح برشمرد.
سیدنژاد در پایان این نشست با اشاره به آغاز آموزش مدیریت پسماند در ۳۰۰ روستای هدف در ۱۲ بخش استان، افزود: ارزیابی و پایش وضعیت پسماند در سطح این روستاها با همکاری ۱۳ تشکل مردم نهاد و بصورت دوره ای صورت می گیرد.
Saturday, 23 November , 2024