رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادسرای مرکز استان بازدید کرد و در نشستی با حضور دادستان، معاونین، بازپرسان و دادیاران حضور یافت.

به گزارش ندای گیلان و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادسرای مرکز استان بازدید کرد و در نشستی با حضور دادستان، معاونین، بازپرسان و دادیاران حضور یافت.

مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به تحقق شعار سال مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با استفاده از ظرفیت های استانی بر حمایت از تولید و افزایش اشتغال پایدار در استان تاکید کرد.

وی با بیان لزوم نظارت بر ضابطین، بر حفظ حرمت و کرامت انسان ها در نزد ضابطین و دادسراها در جهت احقاق حق مراجعه کنندگان ، تاکید کرد.

مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر و تشکر از زحمات دادستان مرکز استان، معاونین و قضات دادسرا خاطر نشان کرد: با همکاری و هماهنگی مسئولان قضایی و کارکنان دادسرا ، شاهد اقتدار و ارتقاء هرچه بیشتر دادسرای مرکز استان بوده و در مسیر جلب اعتماد مردم به دستگاه قضایی تلاش کنیم.

گفتنی است در این نشست دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز گزارش عملکردی از دادسرای مرکز استان در سال 1403 ارائه کرد.