به گزارش ندای گیلان، رییس کمیسیون برنامه،بودجه و حقوقی شورای شهر رشت در خصوص رفع ابهامات مربوط به لایحه ساماندهی مشاغل با اشاره به لزوم اجرای سریعتر طرح ساماندهی مشاغل بیان داشت: با توجه به اینکه این طرح برای اولین بار در حال اجرا می باشد، به جهت مشخص شدن نقاط ضعف و قوت و همچنن برای رسیدن سریعتر به مرحله اجرا، طرح فازبندی شود. در این فازبندی نیز خیابان ها را میتوان اولویت بندی کرد.
حجت جذب با اشاره به لزوم درآمدزا بودن طرح برای مردم گفت: در فضاهایی که برای مستقر نمودن گاری تعیین می شود، حتما به استقبال مردم در آن منطقه توجه شود و با ترفندهایی مانند تبلیغات محیطی و بازاریابی شانس درآمدزا بودن طرح برای مردم را می توان بالا برد.
رییس سازمان سرمایه گذاری شهرداری رشت با ارائه مستندات به اعضای کمیسیون، افزود: نمونه گاری ها مطابق با اقلیم شهر رشت و متناسب با فرهنگ رشت خواهد بود.
گل احضار با اشاره به اعمال تغییرات در چارت ستاد و کمیته، طبق نظر شورا بیان داشت: در این چارت از مدیران داخل شهرداری و همچنین مدیران استانی خارج از شهرداری دعوت شد.
وی متولی اصلی طرح را معاونت خدمات شهر شهرداری دانست و ادامه داد: در یک برنامه ریزی دقیق، شرح خدمات کمیته ها تعیین و مشخص می باشد.
رییس سازمان سرمایه گذاری با اشاره به نحوه واگذاری گاری ها بیان نمود: با وجود اینکه سرمایه گذار برنامه خود را به جهت چگونگی واگذاری گاری ارائه نموده ولی نحوه واگذاری گاری باید در کمیته بر اساس شغلهای مختلف به تایید برسد.
عاقل منش عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با اشاره به نام گذاری روز نهم دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت آرزو نمود، پرچم این انقلاب به برکت خون شهدا به دست صاحب اصلی آن آقا امام زمان (عج) برسد.
عاقل منش با اشاره به لزوم توجه به زمان در این طرح خواستار اجرای طرح به عنوان پایلوت در پباده راه مرکزی شهر رشت شد. وی همچنین ساماندهی کبابی های مشغول در پیاده راه شهرداری رشت را حائز اهمیت دانست.
معاون خدمات شهری شهرداری رشت با اشاره به اهمیت امور محوله به سرمایه گذار بیان داشت: با اجرای این طرح سرمایه گذار در واقع بخشی از وظایف شهرداری را پوشش می دهد.
مقصودی افزود: چنین طرحی در شهرداری تهران با تاسیس یک شرکت در حال انجام می باشد ولی شهرداری رشت با کمک سرمایه گذار اقدام به ساماندهی مشاغل نموده است.
معاون خدمات شهری با اشاره به اماکن مورد استفاده برای این طرح افزود: سرمایه گذار با شناسایی اماکن بلا استفاده علاوه بر استفاده از فضاهای شهر برای ساماندهی مشاغل، در اصلاح شرایط برخی از این فضاها که محل استقرار متهاجران میباشد، کمک خواهد نمود.
رمضانپور دیگر عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با اشاره به معضل سد معبر در کشور و شهر رشت به عنوان یک معضل بزرگ شهری اظهار داشت: اجرای این طرح میتواند پایگاهی برای اطمینان شهروندان برای خرید از افراد شاغل در این بخش باشد و محصولاتی که به این شکل عرضه می شود از استانداردی برخوردار باشد که مردم با اطمینان از بابت سلامت، کیفیت و قیمت محصولاتی مانند مواد غذایی، البسه و یا هر مایحتاج دیگری را از این گاری ها تامین نمایند.
احمد رمضانپور اجرای طرح ساماندهی مشاغل توسط سرمایه گذار را یک فرصت برای شهرداری دانست و افزود: با اجرای این طرح بسیاری از خیابان ها مانند خیابان مطهری را می توان آزاد نمود و در جهت کاهش معضلات شهری در این خیابان و خیابان های دیگر گام برداریم.
وی با اشاره به توانمند بودن یک سرمایه گذار در بحث درآمدزایی افزود: فردی که می خواهد در این بخش ۴۰ میلیارد سرمایه گذاری نماید، مطمئنا تمام بررسی ها را برای موفقیت در اجرای طرح نموده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با اشاره به لزوم استفاده از تجربیات کلانشهرها و شهرهای بزرگ در استفاده از سرمایه گذار و اجرای طرح های نوین ادامه داد: با توجه به مسائل مختلفی که در شورای پنجم وجود دارد، این شورا از مراجعه به کلانشهر ها و حتی کشورهای همسایه و بررسی طرح های نوین برای رفع معضلات شهری مانند روشهای نوین درآمدی، تعریض خیابان ها و یا ارائه خدمات پیشرفته خدماتی و رفاهی محروم مانده است.
Wednesday, 27 November , 2024