روایت وزیر کشور از برخی گزارشها درباره تخلفات انتخاباتی/چطور نظر ترامپ درباره عربستان عوض شد؟ عبدالرضا رحمانی فضلی شنبه – ١٨ فروردین – در دیدار صمیمی با کارکنان این وزارتخانه در سخنانی اظهار کرد: استانداران و فرمانداران باید تحقق اجرای برنامههای دولت را از تمامی دستگاهها به طور جدی پیگیری کنند. با مجموعه اقداماتی که وزارت […]
روایت وزیر کشور از برخی گزارشها درباره تخلفات انتخاباتی/چطور نظر ترامپ درباره عربستان عوض شد؟
عبدالرضا رحمانی فضلی شنبه – ١٨ فروردین – در دیدار صمیمی با کارکنان این وزارتخانه در سخنانی اظهار کرد: استانداران و فرمانداران باید تحقق اجرای برنامههای دولت را از تمامی دستگاهها به طور جدی پیگیری کنند. با مجموعه اقداماتی که وزارت کشور در سال ۹۶ انجام داد این وزارتخانه نمره قابل قبولی کسب کرده است اما با نقطه مطلوب براساس آنچه که در ذهن ما وجود دارد فاصله داریم؛ البته باید این را هم تاکید کنیم که با توجه به امکانات و تجهیزات و منابع موجود توانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه برگزاری انتخابات اردیبهشت ماه ۹۶ برگ زرینی در عملکرد وزارت کشور بشمار می رود، افزود: با توجه به تهدیدات و تحولاتی که در منطقه وجود داشت و فضای انتخابات را تحت تاثیر قرار میداد و از سوی دیگر با برنامههایی که دشمنان در بیرون از کشورمان برای افزایش هزینههای امنیت انتخابات داشتند و شدت گرفتن رقابتهای انتخاباتی، تمامی این مسائل با کمترین هزینه و بهترین نحو ممکن مدیریت و انتخابات با مشارکت بالای ۷۰ درصد و با حضور ۴۲ میلیونی مردم برگزار شد.
اهم اظهارات وزیر کشور به شرح زیر است:
*شورای نگهبان در پایان فرصت ۱۰ روزه خود برگزاری انتخابات را تایید کرد،مسائلی در خصوص برخی تخلفات در انتخابات از سوی برخی کاندیداها مطرح شد که تمامی موارد با حضور مسئولان مربوطه مورد بازرسی قرار گرفت که در نهایت حتی یک صندوق رای هم باطل نشد و انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شد.
* هیچ مشکلی با فعالیت های سیاسی احزاب و گروهها نداشته و نداریم همچنین در زمینه برگزاری گردهماییها و فعالیت نشریات و … هیچ محدودیتی وجود ندارد. در جریان مراسم ۱۶ آذر سال گذشته نیز بیش از ۱۰۰۰ برنامه دانشجویی در اقصی نقاط کشور برگزار شد.
* ما در مرکز بحران منطقه هستیم نه تنها مرکز بلکه آنها مدخلیت را هم در ایران تعریف می کنند شما ببینید این سران رژیم سعودی به راه افتادند و هر جا صحبت می کنند می گویند دلیل اصلی ناامنی در منطقه ایران است و تا ایران و سیاست و دخالت ایران است نمیتوانیم امنیت داشته باشیم و این سخن آنها اوج پررویی است زیرا اینها خودشان تولید کننده طالبان و القاعده و داعش در سوریه و عراق بودند آنها از این گروه های تروریستی حمایت های مالی و سیاسی و تجهیزاتی میکنند.
* ترامپ زمان رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می گفت بزرگترین حامی داعش عربستان سعودی است و باید با او برخورد شود اما یک سفر به عربستان رفت و قرارداد بزرگی با آنها منعقد کرد و سپس نظرش عوض شد.
* جمهوری اسلامی ایران قوی ترین و بزرگترین کشوری است که در منطقه با تروریسم مبارزه و مقابله میکند و ملتها و مسئولان کشورهای درگیر با این موضوع از این مسئله به خوبی آگاه هستند بنابراین اگر کمک های مستشاری ایران نبود معلوم نبود که در منطقه و کشورهای دیگر چه اتفاقی می افتاد. با همه این فضاسازیها امنیت داخلی کشور مطلوب است البته این حرف بدین معنا نیست که تهدیدات نداریم زیرا هر کجا که ضعف داشته باشیم آنها استفاده می کنند.
* با آغاز به کار سازمان امور اجتماعی کشور فعالیت های کارشناسی، تخصصی و گسترده ای در زمینه آسیب های اجتماعی صورت گرفت و اکنون میتوانیم بگوییم درک صحیح و مناسبی از مسائل و موضوعات مختلف اجتماعی وجود دارد، همچنین تا کنون نیز ۵ جلسه در خصوص آسیب های اجتماعی در حضور مقام معظم رهبری تشکیل شده که ششمین جلسه آن نیز در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. اولویت ها و مسیر کار مشخص شده و تمام دستگاه ها عزم جدی برای تحقق برنامه ها دارند. اکنون در بسیاری از بخش های اجتماعی شاهد عملکرد مناسب و خوبی هستیم و در بخش دیگر هم باید تلاشهایمان را دو چندان کنیم.
* باید موضوعات اجتماعی را جدی بگیریم، هیچ گروه جریان و عامل خارجی را برای کشور تهدید به شمار نمی آوریم زیرا همانطور که امنیت پایدار ما با مردم شکل گرفته تداوم آن هم باید با حضور مردم ادامه یابد.
*مهمترین اصل در برقراری امنیت رضایتمندی مردم است. همچنین رضایتمندی مردم در حوزههای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی بسیار مهم و حائز اهمیت است و در هر کدام از این بخش ها باید نسبت به افزایش رضایتمندی مردم در چارچوب وظایفمان تلاش کنیم و به گونه ای عمل کنیم که مسئله فرهنگی به مرور زمان تبدیل به یک معضل سیاسی و اجتماعی نشود زیرا مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید در چارچوب خودشان حل و فصل شوند.
*شناخت و درک درست از مسائل اجتماعی یکی از اولویت دار ترین مسائل برای مدیران به شمار میرود، باید بتوانیم مسائل اجتماعی را کنترل و تحلیلهای صحیحی از آن داشته باشیم تا بتوانیم بر این اساس راهکارهای درستی برگزینیم به طوریکه مسائل فرهنگی و اجتماعی به مرور زمان به دلیل مدیریت نادرست و غلط نباید تبدیل مسائل امنیتی شوند بنابراین باید با مدیریت صحیح این مسائل را پیش بینی دقیق کرده و متناسب با آن اقدامات لازم را انجام دهیم.
* وزارت کشور در حوزه مسائل اقتصادی و عمرانی همتراز با سایر دستگاههای تخصصی اقدامات بسیار چشمگیر و قابل توجهی داشته و تاکنون گزارش های بسیار زیادی از روند فعالیت های اقتصادی و امور عمرانی استانها و شهرها به رئیس جمهور و معاون اول گزارش کرده است، باید با استفاده از همین منابع و امکانات و تجهیزاتی که در اختیارمان قرار دارد بالاترین بهرهوری را داشته باشیم لذا باید میزان بهرهوری کارآمدی را هر ساله افزایش دهیم.
* دولت در زمینه اقتصادی اقدامات چشمگیری داشته است، تک رقمی شدن نرخ تورم و افزایش رشد اقتصادی کشور در سال ۹۶ قابل قبول بوده است زیرا دولت با همه محدودیت های که در منابع و مسائل و مشکلاتی در منطقه و جهان وجود داشت توانست گام های بسیار مثبتی در زمینه های اقتصادی بردارد و این مسیر با قدرت بیشتری با همکاری و همراهی مردم تداوم می یابد.
* وحدت و انسجام داخلی اساس حرکت یک کشور به شمار می رود. تمام تلاش دشمنان بر هم زدن انسجام و وحدت داخل است زیرا عامل اول پیروزی ما در انقلاب و بعد از آن در برهه های مختلف نیز همین مسئله انسجام و وحدت داخلی بوده و وزارت کشور در این مسئله نقش بسیار مهم و تعیین کننده دارد که باید این نقش را در سال جاری همانند گذشته به بهرتین نحو ممکن ایفا کند.
* امنیت بستر و مبنای سایر فعالیتها در کشور به شمار میرود، اگر امنیت نداشته باشیم در انجام کارهای دیگر از جمله فعالیت های اقتصادی سیاسی فرهنگی و غیره با مشکل مواجه می شویم بنابراین حفظ امنیت و تداوم امنیت پایدار یکی از اولویتهای وزارت کشور به شمار می رود. نشاط اجتماعی و امید و انگیزه و همچنین نشاط سیاسی در چارچوب نشاط اجتماعی و سیاسی به وجود می آیند و ما به عنوان وزارت کشور در تحقق امنیت این بخشها باید براساس آنچه که به وظایف قانونی ما برمیگردد تمام تلاش خود را داشته باشیم.
* باید بیش از گذشته نسبت به افزایش رضایت مندی مردم در پاسخگویی در ادارات توجه داشته باشیم.روزانه حدود ۵ میلیونی مردم به ادارات دولتی و غیر دولتی مراجعه می کنند. به دلایل مختلف از جمله پیچیدگی بروکراسی اداری و عدم احساس تعهد و عدم نظارت صحیح میزان نارضایتیها نسبت به میزان رضایتمندی ها مقدار بیشتر است که باید با اقدامات لازم و انجام تدابیر مشخص میزان رضایتمندی مردم را افزایش دهیم باید تلاش کنیم با تهیه سیستم جامع که مسئولیت آن را به امور بازرسی و حراست محول کرده ایم و به فرمانداری ها هم ابلاغ میشود بتوانیم این کار را ساماندهی کنیم.
29214
Thursday, 23 January , 2025