رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: برای نخستین بار در کشور اقلام غذایی در انبارهای سازمان امداد و نجات هلالاحمر دپو نمیشود و در زمان حوادث شرکت توزیع کننده، اقلام را در اختیار حادثهدیدگان قرار میدهد. به گزارش ایسنا، مرتضی سلیمی اعلام کرد: این سازمان برنامهریزی کرده […]
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: برای نخستین بار در کشور اقلام غذایی در انبارهای سازمان امداد و نجات هلالاحمر دپو نمیشود و در زمان حوادث شرکت توزیع کننده، اقلام را در اختیار حادثهدیدگان قرار میدهد.
به گزارش ایسنا، مرتضی سلیمی اعلام کرد: این سازمان برنامهریزی کرده است تا اقلام غذایی با جدیدترین تاریخ تولید و انقضا از طریق شرکت مربوطه در اختیار ستاد مستقر در محل حادثه قرار گرفته و میان حادثهدیدگان توزیع شود.
وی با بیان اینکه بر این اساس کارتهای هوشمندی تهیه و در اختیار حادثهدیدگان در زمان حوادث قرار خواهد گرفت تا با ارائه آن به ستاد امدادونجات مستقر در محل حادثه افراد حادثه دیده اقلام غذایی را دریافت کنند، افزود: شرکت تأمین کننده اقلام غذایی در زمان حوادث با اعلام سازمان امدادونجات اقدام به تهیه و توزیع اقلام غذایی خواهد کرد.
سلیمی ادامه داد: سازمان امدادونجات مشخصات فنی براساس موادغذایی مدنظر به شرکت مربوطه را اعلام میکند تا براساس زمانی که تخمین میزند اقلام دریافت و توزیع شود؛ به عنوان مثال دو بازه زمانی ۷۲ ساعته و یک ماهه در اختیار شرکت توزیع کننده قرار میگیرد که بازه زمانی ۷۲ ساعته شامل ۱۹۵ هزار بسته غذایی از قبیل کنسرو برنج و خرما است و بازه زمانی یک ماهه شامل ۱۶۰ هزار بسته غذایی از قبیل حبوبات، قندوشکر، روغن و کنسروجات خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه در کنار این طرح سازمان امدادونجات یک سری اقلام غذایی محدود به صورت ماهیانه در انبارهای امدادونجات دپو میکند تا در صورت بروز هر مشکل از سوی شرکت توزیع کننده، بتواند در ۲۴ ساعت اول اقلام را در میان حادثهدیدگان توزیع کند، یادآور شد:در کنار این اقدام، انبارهای سازمان امدادونجات سایر اقلام زیستی و بهداشتی که تاریخ مصرف ندارند همچون تجهیزاتی نظیر چادر را دپو دارد و در زمان نیاز میان آسیب دیدگان توزیع خواهد کرد.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از جمله اهداف این طرح جلوگیری از سررسید مصرف اقلام با گردش مستمر آن در چرخه عرضه و تقاضای مصرف مرسوم شرکتهای تولیدی طی مدت ۴ سال همکاری مشترک خواهد بود و از سویی توجه به فرهنگ و آداب غذایی مناطق، استانهای مختلف کشور و انتخاب کالاهایی منطبق بر سلیقه عمومی هموطنان مدنظر قرار خواهد گرفت. همچنین استفاده از اقلام استاندارد در بستههای شکیل، حفظ ظرفیت انبارهای کشور در نگهداریِ اقلام زیستی ضمن حفظ کرامت انسانی افراد حادثه دیده و نیز تمرکز و توجه سازمان امدادونجات در انجام فرآیند نجات مصدومان ناشی از وقوع سوانح از جمله اهداف این طرح است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، سلیمی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح با تشکیل کمیتههای مختلف برای بررسی های دقیق تخصصی و فنی در زمینههای داخلی و بین المللی پس از دو سال تلاش برای نخستین بار در کشور اکنون در مرحله اجرا قرار دارد.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link
Monday, 25 November , 2024