باید فرهنگ کارشکنی درباره سرمایهگذاران استان گیلان کنار گذاشته شود تا باعث جذب سرمایهگذار برای رونق اقتصادی و گردشگری شود.
به گزارش ندای گیلان از رشت سید کاظم دلخوش در نشستخبری مجمع نمایندگان گیلان با اصحاب رسانه اظهار کرد: امروز درد اصلی جامعه اقتصاد است و بنده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شدهام تا بتوانم در این حوزه مهم به کشور و استان خود کمک کنم.
نماینده صومعهسرا با اشاره به معضل فاضلاب شهرهای استان گیلان اظهار کرد: از سال ۸۵ بحث ساماندهی فاضلاب در شهرهای استان آغاز شده و همچنان این موضوع در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه برخی به این نکته تاکید دارند که چرا نمایندگان استان هیچ کدام عضو کمیسیون کشاورزی نیستند، افزود: اینکه در کمیسیون کشاورزی باشیم بد نیست اما نمایندگان استان درباره بحث کشاورزی در صحن مجلس همواره سخن میگویند و هر نمایندهای بنا به قانون و آییننامه مجلس میتواند در هر کمیسیونی با توجه به تخصص خود قرار گیرد.
وی درباره سرمایهگذاری در گیلان گفت: باید فرهنگ کارشکنی درباره سرمایهگذاران کنار گذاشته شود تا بتوانیم برای استان جذب سرمایهگذار کنیم.
دلخوش در زمینه بحث تکمیل راه آهن گیلان عنوان کرد: هر ساله تخصیص اعتبارات به این پروژه صورت میگیرد و این پروژه کم کم به سمت تکمیل و اتمام خود پیش میرود.
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي استان گيلان
تاریخ : 24 - خرداد - 1395
جناب آقای انوشیروان محسنی بند پی ریاست محترم سازمان بهزیستی کشور
سلام علیکم
احتراماً به استحضار می رساند تعدادی از نیروهای فعال و کاردان در این اداره کل تحت عنوان رسمی کارگری مشغول به انجام وظیفه هستیم که اغلب دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی بوده که متاسفانه مزایای مندرج در احکام کارگزینی و سایر مزایای جانبی از جمله بدی آب و هوا، محرومیت مناطق جنگی حق تحصیلات دانشگاهی و سختی کار و … شامل ما نمی شود.
جالب اینکه چارت خالی سازمانی داریم که با توجه به سوابق و تخصصی که هر کدام از ما در مشاغلی که سالها در آن کار می کنیم و تجربه کافی را کسب نموده ایم. در ادارهای که در آن هستیم حتی اگر چارت خالی نیز نداشته باشد مسئولین محترم سازمان میتوانند از مرکز درخواست پست جدید نمایند.
حال این این سوال برای همه ما پیش آمده که ما واقعاً چه نوع استخدامی هستیم نه مثل کارگران مشمول قانون کاریم و نه مانند همکاران خدمات کشوری!نه مثل همکاران قرارداد معین ! موقع پرداخت پاداش پایان سال، عیدی ما باید اندازه مبلغ عیدی کارمندان رسمی باشد چونکه حقوق ما از محل بند (( و )) تبصره ۱۹ قانون بودجه و از طریق خزانه پرداخت می شود. اگر تفاوت ما از نوع بیمه باشد که نیروهای پیمانی و قرادادهای کار معین نیز بیمه تأمین اجتماعی می باشند!
مسئولین باید به این امر مهم توجه داشته باشند که ما کارگر شرکتهای خصوصی و یا کارخانجات نیستیم بلکه ما به استخدام سازمانی کاملاً دولتی درآمده ایم. لذا جهت احقاق حقوق و پرهیز از تبعیض و ایجاد عدالت اداری ما کارکنان رسمی کارگری شاغل در اداره دولتی خواهان تبدیل وضعیت در قالب طرح از رسمی کارگری به رسمی کشوری و یا پیمانی می باشیم تا بتوانیم همانند کارکنان رسمی از قانون نظام هماهنگ و خدمات کشوری بهره مند شویم.این مشکل کلیه همکاران رسمی کارگری بهزیستی سراسر کشور میباشد.