با همه این تفاسیر، به نظر می رسد که در گیلان اراده و نظارت کافی بر روند جمع آوری محصولات غیرمجاز غذایی وجود ندارد چرا که هنوز هم برخی فروشگاه های معتبر گویا این برند آب معدنی را در انبار خود داشته و به راحتی اقدام به فروش آن می کنند.
به گزارش نداي گيلان: وجود رودخانه های آلوده در سطح شهر رشت از یک سو و انباشت فراوان زباله در منطقه سراوان از سوی دیگر، دو عاملی بودند که همواره مورد استناد بسیاری از صاحب نظران برای اثبات ادعای آلوده بودن سفره های آب زیرزمینی در رشت قرار می گیرند.
با این حال سازمان های مربوطه همچون آب و فاضلاب شهری همواره این ادعاها را رد کرده و گفته اند آب آشامیدنی شهر رشت سالم بوده و استفاده از آن هیچ جای نگرانی ندارد.
با این حال استفاده روزافزون شهروندان رشتی از آب های معدنی ارائه شده در سطح فروشگاه ها و بازار پررونق فروشندگان دستگاه های تصفیه آب حکایت از آن دارد که اکثریت مردم ترجیح می دهند سلامت خود را به اما و اگرها نسپارند.
حالا ادعاهای اخیر در خصوص آلوده بودن یکی از پرسابقه ترین آب های معدنی کشور، بسیاری از شهروندان را با سردرگمی روبرو کرده است که بالاخره چه آبی کاملا سالم بوده و مردم می توانند با خیال راحت از آن استفاده کنند.
چندی پیش بود که معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو صراحتاً از مردم خواست از مصرف آب معدنی دماوند پرهیز کنند و تاکید کرد که این شرکت به دلیل عدم توجه به رفع آلودگی میکروبی و توقف تولید با حکم قضایی مورد پیگرد قانونی است.
دکتر دیناروند در خصوص تخلف شرکت آب معدنی دماوند که منجر به صدور حکم قضایی و پلمپ این شرکت شد، گفت: علی رغم اینکه شرکت تخلفش را پذیرفته بود و بایستی تولید و توزیع تا رفع نقایص متوقف می شد، متاسفانه علاوه بر عدم توجه به دستور پلمپ و عدم فعالیت ، شرکت آب معدنی دماوند به تخلف خود ادامه داد و اقدام به توزیع محصولات غیر سالم خود در بازار کرده است.
دکتر دیناروند تاکید کرد: تخلف دیگر این شرکت علاوه بر عدم توجه به دستور پلمپ و جلوگیری از تولید و توزیع مجدد محصول در بازار، توزیع آب معدنی ها با تاریخ تولید قدیمی و قبل از دستور پلمپ در بازار بوده که هم اکنون با توجه به دو تخلف مهم صورت گرفته دستگاهها قضایی نیز حکم صادر کرده و شرکت تحت پیگرد قانونی قرار دارد.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه علت دستور پلمپ شرکت آب معدنی آلودگی میکروبی بوده، تاکید کرد: بر اساس ارزیابی های سازمان غذا و دارو و پس از اعلام عمومی در خصوص تخلف تعدادی از شرکت های آب معدنی به شرکت آب معدنی دماوند نیز دستور توقف تولید و پلمپ داده شد که متاسفانه در بازدید مجدد بازرسان سازمان برای کسب اطمینان خاطر از عدم تولید و توزیع تا رفع نقایص و برطرف کردن آلودگی میکروبی متوجه شدیم شرکت به تولید محصول و تخلف دیگری در تغییر تاریخ تولید آب معدنی ها دست زده است.
وی گفت: هم اکنون شرکت آب معدنی دماوند به دلیل تخلفات پیاپی با حکم قضایی مجدد پلمپ و تولیدش متوقف شده و تحت پیگرد قانونی است.
با همه این تفاسیر، به نظر می رسد که در گیلان اراده و نظارت کافی بر روند جمع آوری محصولات غیرمجاز غذایی وجود ندارد. چرا که هنوز هم برخی فروشگاه های معتبر گویا این برند آب معدنی را در انبار خود داشته و به راحتی اقدام به فروش آن می کنند.
Wednesday, 22 January , 2025