مدیرکل اموزش و پرورش گیلان گفت: معلمان استان به عنوان رهبران آموزشی و فرهنگی با حضور همه جانبه در عرصه های مختلف تعلیم و تربیت و با وجود برخی کمبودها ، توانسته اند در پرورش نسل خلاق و ماهر توفیق پیدا کنند.

به گزارش ندای گیلان؛مهدی حاجتی مدیرکل آموزش و پرورش استان، گفت: معلمان با تبدیل آموزه های گفتاری به تغییرات رفتاری دانش آموزان و افزایش کیفیت شاخص های حرفه ای، قدرت مرجعیت خود را در جامعه افزایش می دهند.

وی افزود: معلمانی که خوب ارتباط برقرار می کنند، تغییر مثبت در نگرش دانش آموزان ایجاد کنند و بسیاری از مفاهیم ارزشمند را آموزش دهند، می توانند تحول آفرین باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به آموزش برخی از این مفاهیم خاطرنشان کرد: آموزش اصلاح الگوی مصرف، احترام به والدین، حفظ ارزشها و هنجارهای جامعه و آموزش حقوق شهروندی در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی می تواند سنگ بنای جامعه فردای ما را محکم کند.

حاجتی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: ارائه سبک زندگی ایرانی_ اسلامی، رسیدن به حیات طیبه و تقویت مهارتهای زندگی از اولویتهای سند تحول بنیادین است و یرگزاری  این جشنواره ها در راستای تحقق چنین اهدافی است.

وی بااشاره به توانمندی های بالای نیروی انسانی در آموزش و پرورش گیلان گفت: معلمان استان به عنوان رهبران آموزشی و فرهنگی با حضور همه جانبه در عرصه های مختلف تعلیم و تربیت و با وجود برخی کمبودها ، توانسته اند در پرورش نسل خلاق و ماهر توفیق پیدا کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در پایان گفت: در کنار معلمان ، خانواده ها نیز نقش مهمی در موفقیت آموزش و پرورش دارند و مشارکت خانواده ها به ویژه در حوزه ابتدایی سبب ساز پیوند هر چه بیشتر بین خانه و مدرسه است.

سیروس محمدی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان هم در این همایش گفت: از بین کل دانش آموزان گیلانی 187 هزار و 975 دانش آموز در دو هزار و 112 مدرسه مقطع ابتدایی درس می خوانند.

وی خاطرنشان کرد: در همایش یاوران دبستان 248 آموزگار استان در جشنوارهای تجربیات برتر قرآن، درس پژوهی ، معماری نوین تدریس ، مدیریت آموزشگاهی، مقاله نویسی، الگوهای برتر تدریس مبتنی بر IT  معلمان عشایر و جلوه گاه اثر و اندیشه تقدیر شدند.