به گزارش ندای گیلان از رشت،احداله احدي در گفت و گویی، با اعلام اين خبر گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان در پي دريافت گزارش مردمي از فعاليت يك قاچاقچي در زمينه تهيه و توزيع موادمخدر در سطح استان مطلع شده و بررسي موضوع را در دستور كار قرار دادند.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه ماموران پليس با انجام مجموعه اقدامات پليسي از صحت موضوع اطمينان حاصل كردند افزود: پس از تعقيب و مراقبت انجام شده توسط ماموران پليس مبارزه با موادمخدر خودرو سمند متهم كه قصد قاچاق موادمخدر به گيلان را داشت حين ورود به شهر رشت شناسايي و متوقف شد.
وي تصريح كرد: در بازرسي از اين خودرو 5 كيلوگرم موادمخدر از نوع هروئين و يك كيلوگرم شيشه كشف و متهم 34 ساله دستگير شد.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان گيلان در پايان با اشاره به اينكه متهم پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد گفت: پليس مبارزه با موادمخدر به طور شبانهروزي آماده دريافت اخبار و گزارشات مردم در حوزه موادمخدر است.
کشف 6 کیلوگرم هروئین و شیشه از یک خودروی سمند در رشت
پرینترئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان گيلان از کشف 6 کيلوگرم موادمخدر از نوع هروئين و شيشه در شهر رشت خبر داد.
http://www.nedayegilan.ir/?p=109657
برچسب ها
احداله احدي حوادث حوادث آستارا حوادث تالش حوادث رشت حوادث رضوانشهر حوادث رودسر حوادث روودبار حوادث شفت حوادث فومن حوادث لنگرود پليس مبارزه با موادمخدر گیلان
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 5 February , 2025