پایگاه خبری ندای گیلان

از گروگان گرفتن مرد پولدار تا بازداشت ساقی مجازی

شناسه مطلب: 176301
زمان انتشار: 2026/09/30 ساعت 07:30
ارسال توسط: سردبیر

ردپای موادفروش در فضای مجازی
کارشناسان پلیس در جریان پایش مستمر فضای مجازی، فردی را شناسایی کردند که با انتشار مطالب توهین‌آمیز و ترویج محتوای آسیب‌زا، تلاش داشت مخاطبان بیشتری جذب کند. با حضور در پاتوق او، یک کیلوگرم مواد مخدر بسته‌بندی‌شده و آماده عرضه به مشتریان کشف شد. این متهم علاوه بر انتشار محتوای آسیب‌زا در فضای مجازی، از این بستر برای جذب مشتری و انجام معاملات مواد مخدر نیز استفاده می‌کرد. 

 گروگان گرفتن مرد پولدار با لباس پلیس 
چندی پیش مردی با مراجعه به پلیس آگاهی از ربوده شدنش توسط چند مرد ناشناس خبر داد. با تشکیل پرونده آدم‌ربایی، کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تحقیقات را آغاز کردند. شاکی در تحقیقات گفت: «چند مرد با لباس و تجهیزات پلیس به خانه‌ام آمدند. دست و پایم را بستند و اسناد ملکی، پول و موتورسیکلتم را برداشتند. سپس به زور مرا سوار خودرو کردند. در مسیر کرج متوجه شدم آنها مأمور نیستند و مرا ربوده‌اند. در فرصتی مناسب از خودرو پیاده شدم و توانستم فرار کنم.»

سرانجام یکی از متهمان شناسایی و دستگیرشد. این مرد اعتراف کرد و گفت می‌دانسته شاکی مردی پولدار است. او مدعی شد با همکاری دوستی دیگر و چند نفر، در پوشش مأمور وارد خانه وی شده و اسناد ملکی، موتورسیکلت و خودرو را سرقت کرده‌اند. به گفته او، قصد داشته املاک مرد پولدار را نیز به نام خود منتقل کند که دستگیر شده است. در ادامه، بقیه اعضای باند هم بازداشت شدندواعتراف کردند. در بازرسی از مخفیگاه‌های‌شان، اسناد ملکی و موتورسیکلت سرقتی کشف شد. اما معلوم شد مرد گروگان که پیرمردی پولدار بود، جان باخته است. کارآگاهان بررسی ارتباط احتمالی آدم‌ربایی با مرگ او را در دستور کار قرار داده‌اند. 

 بازگرداندن ۲۰ میلیارد تومان طلا برای جلوگیری از شکایت
۱۶ مرداد امسال، کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران در جریان سرقت ۹۵۰ گرم طلا و تعدادی سکه از خانه‌ای قرار گرفتند. شواهد نشان می‌داد سارقان با توجه به زمان کافی، در‌های خانه را تخریب کرده و پس از جست‌وجوی قسمت‌های مختلف، طلا و سکه‌ها را با خود برده‌اند. نحوه سرقت و وضعیت خانه طبیعی به نظر نمی‌رسید و احتمال دست داشتن فردی آشنا در این سرقت قوت گرفت. تحقیقات روی یکی از بستگان شاکی متمرکز شد. بررسی‌های بیشتر نشان داد این فرد در زمان وقوع سرقت، اطلاعاتی را در اختیار افرادی قرار داده که پس از ورود به خانه، دست به سرقت زده بودند. کارآگاهان در یک قدمی دستگیری سارقان بودند، شاکی به پلیس مراجعه و اعلام کرد از شکایت خود صرف‌نظر کرده است. او گفت تمام طلا‌ها و سکه‌های سرقتی را از طریق یکی از بستگانش تحویل گرفته و قرار است خسارت نیز جبران شود. با رضایت بی‌قیدوشرط شاکی، موضوع به بازپرس پرونده اعلام و با رسیدگی به این سرقت از سوی کارآگاهان مختومه شد.

منبع