به گزارش ندای گیلان:سید عنایتالله هاشمی نماینده مردم سپیدان گفت: استیضاح وزیر کشور امروز تقدیم هیات رییسه مجلس شد.
وی افزود: استیضاح وزیر کشور امروز با تعدادی امضا از جمله امضا 18 نماینده استان فارس به هیات رییسه مجلس تحویل داده شد.
عضو مجمع نمایندگان فارس در ادامه متذکر شد: تصمیم وزیر کشور در انتخاب استاندار فارس موجب شد تا استیضاح وی هر چه سریعتر به جریان بیفتد.
هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه امروز گزینه معرفی شده وزیر کشور برای استانداری فارس بدون در نظر گرفتن نمایندگان اعلام شد نامه استیضاح وزیر کشور به هیات رییسه تحویل دادیم.
این در حالی است که انتخاب استانداران طبق قانون وظیفه ی دولت و وزیر کشور بوده و این اصرار بی جا بر نقض قانون زمانی روشن تر می شود که وزیر کشور پیش تر اعلام کرده بود هیچ یک از افراد معرفی شده به وزارت کشور توسط نمایندگان فارس واجد شرایط تصدی پست مهم استانداری فارس نبوده اند.