پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

اهدای بسته های بهداشتی از سوی مجمع خیرین گیلان در راستای اجرای طرح نذر آب ۴ در شهرستان فهرج استان کرمان

شناسه مطلب: 139494
زمان انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۸ ساعت ۰۹:۴۵
ارسال توسط: neda

به گزارش ندای گیلان از رشت،دکتر هاجر تحریری نیک صفت مدیرعامل مجمع خیرین گیلان ضمن اشاره به اقدام مجمع خیرین گیلان در راستای اجرای طرح نذر آب ۴ در شهرستان فهرج استان کرمان اظهار کرد: طرح کشوری «نذر آب ۴» در راستای تحقق اهداف بشردوستانه و خیرخواهانه و به منظور ارتقاء سطح سلامت و تامین آب سالم با توجه به تنش‌های آبی موجود و کمک رسانی به آسیب‌ پذیرترین مناطق بحرانی متأثر از خشکسالی در کشور برگزار شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین استان گیلان افزود: طی اجرای این طرح کمک به تامین آب شرب سالم، ارائه خدمات بهداشتی درمانی و ارائه خدمات حمایتی – معیشتی و بهداشتی صورت می پذیرد.

تحریری نیک صفت با اشاره به اقداماتی که در این طرح انجام می شود اظهار داشت: تحویل بسته‌های بهداشتی، اعزام تیم‌های تخصصی و پزشکی، توزیع بسته‌های مواد غذایی و آب رسانی از جمله اقدامات این طرخ از سوی جمعیت هلال احمر گیلان است.

مدیرعامل مجمع خیرین استان گیلان با اشاره به اهدای بسته های معیشتی از سوی این مجمع گفت: در راستای اجرای طرح نذر آب ۴، بسته های بهداشتی از سوی اعضای هیات مدیره مجمع خیرین گیلان شامل خمیر دندان، شامپو، اسپری ضدعفونی کننده سطوح و دست، پدهای بهداشتی ، پیش از ظهر روز جاری به جمعیت هلال احمر استان گیلان اهدا شد.

دکتر هاجر تحریری نیک صفت در اجرای طرح نذر آب در سال های گذشته، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح اقداماتی نظیر ارسال و تجهیز تانکر آب، توزیع آب معدنی، توزیع اقلام دارویی و بهداشتی و توزیع بسته‌های معیشتی،توسط هلال احمر گیلان با کمک های نقدی و غیرنقدی مردم انجام شده است.