پایگاه خبری ندای گیلان|اخبار گیلان و ایران

برقراری ۱۵۰۰ تماس مردمی با دفتر نظارت همگانی ۱۹۷

شناسه مطلب: 154350
زمان انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۲۸ ساعت ۱۰:۰۰
ارسال توسط: neda

به گزارش ندای گیلان از رشت، سردار عزیزاله ملکی در حاشیه حضور در دفتر نظارت همگانی ۱۹۷ بازرسی پلیس گیلان اظهار کرد: برگزاری جلسات ملاقات مردمی یکی از اولویت‌های مجموعه انتظامی استان است.

وی افزود: به منظور رسیدگی به مشکلات مردمی از ابتدای سال جاری، ۴ جلسه ملاقات با حضور شهروندان برگزار و مشکلات انتظامی، ترافیکی و خدماتی بالغ بر ۱۲۰ نفر رسیدگی شده است.

وی با تشریح عملکرد دفتر نظارت همگانی ۱۹۷ بازرسی فرماندهی انتظامی استان افزود: از ابتدای سال تاکنون، بالغ بر هزار و ۵۰۰ تماس و گزارش مردمی با مرکز پاسخگویی ۱۹۷ برقرار شده است.

فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به افزایش ۵ درصدی تماس‌های مردمی با دفتر نظارت همگانی ۱۹۷ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیان داشت: در تماس‌های تلفنی شاهد کاهش ۱۴ درصدی شکایات و ۱۳ درصدی انتقادات از مجموعه انتظامی هستیم.