برنامه ریزی برای تولید 410 مگاوات برق خورشیدی
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان ازتولید ٤١٠مگاوات برق از پتانسيل انرژي خورشيدي خبر داد
عظیم بلبل آبادی در گفت و گو با خبرنگار ندای گیلان از رشت با اشاره به اینکه اگر بخواهیم نگاه مختصر و گذرایی به عملکرد چهارسال اخیر شرکت برق منطقه ای گیلان داشته باشیم در دو محور اساسی می توانیم موضوع را بررسی کنیم اظهار کرد:محور اول درزمینه تولید است که ما در طی سال های یاد شده شاهد احداث و بهره برداری از فاز دوم بخارنیروگاه پره سر با ظرفیت نامی تولید 320 مگاولت آمپر بودیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان با بیان اینکه پروژه مذکور در 30دی ماه سال 93 مورد بهره برداری قرار گرفت گفت:بار مالی این پروژه حدودا 1100میلیارد تومان بوده است.
وی محور دوم را بحث افزایش ظرفیت خطوط و پست های انتقال و فوق توزیع استان گیلان عنوان کرد و افزود: در طی چهار سال اخیر 156 کیلومتر مدار شبکه انتقال و فوق توزیع استان گیلان در سطوح ولتاژی 230و63کیلو وات به بهره برداری رسید.
بلبل آبادی افزایش ظرفیت نامی پست های انتقال و فوق توزیع به ظرفیت نامی 495مگاولت را از دیگر این موارد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بار مالی این محور 250 میلیارد تومان بوده که در ازای آن 1350میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان گیلان انجام شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان افزایش ضریب اطمینان و پایداری شبکه و همچنین کاهش تلفات شبکه انتقال و فوق توزیع استان را نتیجه اقدامات صورت گرفته عنوان کرد و بیان داشت: این دستاوردها نمونه های بارزی از اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل محسوب می شود.
وی با بیان اینکه نیمه دوم سال ٩۴ در بخش فوق توزیع یعنی در سطح ولتاژ ۶٣ کیلوولت، احداث ۵ پست ۶٣ به ٢٠کیلوولت،خطوط ارتباطی مربوطه و خرید ٢ دستگاه پست سیار ۶٣ به ٢٠ کیلوولت با مجموع بار مالی یکصد میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت اظهار امیدواری کرد پروژه های مذکور تا پیک تابستان ٩۶ مورد بهره برداری قرار بگیرند.
بلبل آبادی ادامه داد: این پروژه ها سهم بسزایی در افزایش پایداری و ضریب اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع استان ایفا می کنند.
این مقام مسئول به بهره گیری از انرژی ها تجدید پذیر اشاره کرد و خاطرنشان کرد:برای احداث خطوط ٣۵٠ مگاوات تولید انرژی برق از انرژی باد در حال مذاکره با سرمایه گذار بخش خصوصی هستیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان ازتولید ۴١٠مگاوات برق از پتانسیل انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: از این مقدار ۴١٠مگاوات،تولید ۶٠ مگاوات بطور جدی پیگیری شده و مجوزات احداث نیروگاه هم برای سرمایه گذار بخش خصوصی صادر شده است.