توقیف بیش از 800 کیلوگرم محصولات لبنی غیر بهداشتی در آستارا
فرمانده انتظامي شهرستان آستارا افزود: ماموران انتظامي در بازرسي از اين خودرو، 805 كيلوگرم انواع محصولات لبني(دوغ، كره و ماست) كه به صورت غير بهداشتي حمل ميشد، كشف و راننده 21 ساله اين خودرو را دستگير كردند.
ندای گیلان:سرهنگ رحیم مهدیزاده، فرمانده انتظامی شهرستان آستارا از کشف و ضبط بیش از 800 کیلوگرم محصولات لبنی فاقد مجوز بهداشتی در شهرستان آستارا خبر داد و اظهار کرد: ماموران ایستگاه بازرسی سهراه قلعه این شهرستان حین کنترل محور مواصلاتی به یک دستگاه پیکان وانت مشکوک شده و این خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آستارا افزود: ماموران انتظامی در بازرسی از این خودرو، 805 کیلوگرم انواع محصولات لبنی(دوغ، کره و ماست) که به صورت غیر بهداشتی حمل میشد، کشف و راننده 21 ساله این خودرو را دستگیر کردند.
سرهنگ مهدیزاده در پایان از کشف هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در یکی از خیابانهای شهر از دو تبعه خارجی که قصد فروش آن را داشتند خبر داد و گفت: متهمان 27 و 21 ساله این پرونده نیز جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.