عبدالرضا بي آزار در گفتگو با خبرنگار ندای گیلان در خصوص توهين عده ای به رييس جمهور در راهپيمايي روز قدس اظهار کرد:توهين به رييس جمهوري كه به تازگي نيز با راي بالاي مردم مجددا منتخب شده است آنهم در راهپيمايي روز قدس و در ماه مبارک رمضان توهين به نظام جمهوری اسلامی ایران است.
رييس شوراي حزب كارگزاران سازندگی گيلان افزود: بايد اين افراد تندرويي كه اين عمل ذليلانه را مرتكب شده اند و همچنين طراحان احتمالي اين حركت دشمن شادكن از طريق مراجع امنيتي و قضايي شناسايي شده و برابر قانون و با شدت و سرعت به نوعي برخورد شود كه ديگر شاهد چنين اعمالي در نظام جمهوري اسلامي نباشيم .
وي اظهار داشت:از شخصيت ها انتظار ميرود فارغ از مرزبندي هاي سياسي در چنين شرايطي با محكوم كردن اين اعمال از تكرار اينگونه حركات خودسرانه جلوگيري نمايند.
