جزئیات دستگیری 2 کیف قاپ حرفه ای در لنگرود
فرمانده انتظامي شهرستان لنگرود از دستگيري 2 راكب و ترك نشين موتور سيكلت سواركيف قاپ در اين شهرستان طي روز گذشته خبر داد .
به گزارش ندای گیلان، سرهنگ حسین نیک فرد فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود در تشریح این خبر گفت : در راستای شناسایی و دستگیری سارقین و کشف اموال مسروقه ماموران انتظامی شهرستان به مدد شیوه های فنی و پلیسی موفق به شناسایی 2 سارق کیف قاپ به هویت معلوم 40 و 42 ساله که با موتور سیکلت اقدام به کیف قاپی در سطح شهرستان می نمودند شدند .
وی ادامه داد : ماموران با انجام تحقیقات لازم و اطمینان از صحت موضوع طی هماهنگی با مقام قضایی با ورود به منزل این دو سارق آنان را دستگیرکردند .
این مقام انتظامی یاد آور شد : سارقان دستگیر شده در همان مراحل اولیه تحقیق نسبت به انجام دو فقره کیف قاپی اعتراف و اموال مسروقه نیز شامل کارت عابر بانک ‘ کارت ملی ‘ گواهی نامه رانندگی و مقادیری از مبلغ 1 میلیون 550 هزار تومان مسروقه تحویل مالباختگان گردید .