به گزارش ندای گیلان،احمد رمضان پور نرگسی در خصوص مشکلات شهر رشت اظهار داشت:امید دارم بتوانیم با وحدت و همدلی معضلات و مشکلات شهر خودمان را رفع کنیم .
این عضو شورا افزود:ما شورای شهر مدیریت شهری هستیم اما متاسفانه این روزها حال و هوای شهرداری و شهر رشت خوش نیست و این امر ناشی از بی توجهی مدیران مسئول شهری است که تبدیل به یک سرطان خوش خیم شده است و تنها داروی این سرطان خوش خیم وحدت و همدلی شورا با شهرداری است.
وی با تاکید بر اینکه برخی یادداشت ها در فضای مجازی نگران کننده هستند اظهار داشت: مردم با امید به ما رای دادند و کوچکترین ترکی این دیوارها را بر سر ما خراب میکند و مانع توسعه شهر خواهد شد.
رمضان پور تصریح کرد:شهر رشت مرکز استان است و باید در توسعه این شهر از همه ظرفیت ها استفاده کنیم .
وی اظهار داشت :شهرداری مشکلات زیادی دارد که از جمله آنها معوقات حقوق،مساله سراوان و بدهی های کلان شهرداری است که باید به آنها توجه شود.
