دعوت شهردار لاهیجان برای حضور در راهپیمایی روز قدس
مردم لاهیجان با شركت در راهپيمايي اين روز، با مشتهاي گره كرده تنفر خود را از سرسخت ترين دشمنان خدا «آمريكا و اسرائيل» بهعنوان تكميل عبوديت پروردگار در ماه مهماني خدا اظهار كنند
به گزارش ندای گیلان از لاهیجان،شهردار لاهیجان در گفتگو یی ،از مردم شهیدپرور و غیوراین شهر برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
سعیدآگشته ضمن حمایت از مسلمانان ستمدیده فلسطین و دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس و خواستار حضور پرشور آنان در این راهپیمایی شد.
وی افزود: استکبار جهانی در راستای هدف شیطانی خود در براندازی اسلام، با کمک اسرائیل ناپاک، جبهه اسلام ستیزی را بهوجود آورد و در اجرای این نیت ابلیسی بیش از هفتاد سال است از هیچ جنایت ضد انسانی کوتاهی نکرده است.
آگشته بیان داشت:ملت مظلوم فلسطین در صف مقدم مورد انواع مظالم و نابکاریها قرار گرفتهاند و قبله اول مسلمین، قدس شریف هدف انواع اهانت ها و قداست زداییها واقع شده است.
وی با اشاره به اینکه،آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) روز قدس نامگذاری شده است خاطر نشان کرد: زمان تشکیل یک جبهه جهانی اسلام در مبارزه با استکبار و صهیونیست است.
این مقام مسئول،ضمن دعوت از مردم شهید پرور و غیور لاهیجان خواستار شد:مردم لاهیجان با شرکت در راهپیمایی این روز، با مشتهای گره کرده تنفر خود را از سرسخت ترین دشمنان خدا «آمریکا و اسرائیل» بهعنوان تکمیل عبودیت پروردگار در ماه مهمانی خدا اظهار کنند.